Met vrije velden houdt je extra informatie bij die standaard niet bij een bepaald dossier door Coachview wordt aangeboden. Het is mogelijk om voor allerlei onderwerpen een of meerdere vrije velden in te richten en te gebruiken als zoekcriterium bij verschillende zoekschermen.

Gebruik vrije veld als zoekcriterium:
Open een zoekscherm, als voorbeeld gebruiken we de lijst met personen. Klik in het zoekgedeelte op de knop 'meer...' om extra zoekcriteria te tonen. Selecteer uit de lijst het vrije veld waarop gezocht moet worden.
  1. Selecteer uit de lijst een vrije veld.
  2. Zorg dat je een waarde invult in het veld 'bevat'.
  3. Klik op de knop 'Zoeken'.
Klik op de knop 'minder...' om de extra zoekcriteria te verbergen.

Let op:
  1. Een vrij veld aangeduid als vertrouwelijk kun je niet selecteren.
  2. Bij een vrij veld van het type 'keuzereeks' krijg je deze lijst niet te zien in veld 'bevat' type de naam van een keuze volledig of gedeeltelijk in.
  3. Bij een vrij veld van het type 'Ja/nee' vul je bij bevat 'ja' of 'nee' of 'true' of 'false' in.