Heb je vragen of behoefte aan hulp en heb je een Coachview ge,bruikersaccount op jouw naam, dan kun je gebruik maken van ons, in Coachview geïntegreerd, supportsysteem voor het vragen van ondersteuning via tickets.

Ticket:
Klik op het 'Vraagteken' (1) rechtsboven in de werkbalk en dan op menu-item 'Nieuw ticket' (2) om het ticketscherm te openen.
  1. Vul het onderwerp van je vraag in.
  2. Stel je vraag of geef je opmerking.
  3. Voeg een bijlage toe.
  4. Stuur je ticket naar onze supportafdeling.
  5. Sluit het scherm.

Advies: voeg zo veel mogelijk informatie toe aan de ticket zoals bijvoorbeeld code en naam van de opleiding, nummer van de aanvraag, naam van de deelnemer etc. Probeer zo goed mogelijk te omschrijven wat het probleem is.

Je krijgt automatisch een bevestiging via de mail.

De status van jouw ticket vind je vervolgens terug met behulp van menu-item ‘Tickets en Kennisbank’ (zie hierboven) . Je komt hiermee op onze kennisbank terecht. Via de tab ‘Tickets’  heb je een overzicht in de tickets die je hebt aangemaakt en onze antwoorden.
  1. Selecteer de status voor een overzicht van tickets.
  2. Lijst met tickets.
  3. Status van de ticket.
  4. Maak een nieuwe ticket aan.
  5. Exporteer jouw tickets naar een CSV (kladblok) of Excel bestand.
Heb je een vraag die echt niet kan wachten, dan staat onze supportafdeling je graag via telefoon (088-4488555) te woord.