Lees meer over de standaardknoppen, knoppen bij een invulveld, navigatieknoppen en andere veel voorkomende knoppen.

Standaardknoppen:

In de verschillende schermen van Coachview vind je regelmatig dezelfde knoppen terug.

1. Heb je een of meerdere zoekcriteria in een zoekscherm ingevuld. Activeer dan het zoeken naar bijbehordende dossiers.
  2. Wis de ingevulde zoekcriteria.
  3. Maak een nieuw dossier aan.
Bewerken van de lijst.
Zoekscherm: afhankelijk van het zoekscherm kun je:
  1. Een of meerdere dossiers verwijderen.
  2. In bulk gegevens wijzigen (bv. bedrijven, personen, opleidingssoorten, opleidinge en onderdelen).
  3. In bulk dossiers afronden (bv. acties).
  4. In bulk dossiers laten vervallen (bv. opleidingsvragen).
Detailscherm: wijzig of verwijder het dossier.
Kopieer het dossier. Hiermee kun je bijvoorbeeld een opleiding, actietemplate, documenttemplate of een evaluatievraag-template kopiëren.

Knoppen bij een invulveld:
Bij sommige invulvelden zie je deze knoppen staan:
  1. Klik op het vergrootglas om het zoekscherm naar dossiers te openen.
  2. Heb je al een onderwerp ingevuld dan kun je deze met het kruisje verwijderen.
  3. Kun je een gezochte dossier niet vinden dan kan deze met het plusje nieuw aangemaakt worden.

Navigatieknoppen:
Van links naar rechts:
  1. Terug naar jouw personal dashboard.
  2. Open een lijst met laatst bezochte schermen (geschiedenis).
  3. Vorig dossier.
  4. Volgend dossier

Van links naar rechts:
  1. Terug naar de oude omgeving van Coachview (zal op termijn verdwijnen).
  2. Persoonlijke gegevens, aanpassen personal dashboard enuitloggen.
  3. Berichten (nu nog niet actief).
  4. Maak een nieuwe ticket aan, open de kennisbank.
Meer weten? Klik dan hier.

Overig:
Links onderaan de lijst met gevonden dossiers vind je deze informatie:
  1. Pijltje naar beneden: exporteer de onderwerpen uit de zoeklijst naar een tekstbestand (.csv). Indien dit op jouw computer is ingesteld wordt de lijst geopend in MS-Excel.
  2. Wieltje: pas de kolommen aan, voeg kolommen toe, verwijder kolommen uit het overzicht, wijzig de sortering of wijzig de volgorde van de kolommen. Let op: wijzigingen gelden voor alle gebruikers.
  3. Aantal gevonden dossiers.
Soms vind je in een zoekscherm ook deze knop.
Hiermee kun je de lijst sorteren.
In sommige detailschermen vind je de knop met het i'tje. Deze geeft historische informatie over het onderwerp.

Opleiding tab 'Algemeen': wie heeft wanneer de status van de opleiding gewijzigd.
Persoon tab 'Algemeen': informatie over de persoon.
Aanvraag tab 'Algemeen': wie heeft wanneer de verkoopstatus gewijzigd.
Document tab 'Algemeen': wat is er met dit document gebeurd?