Uitgangspunt is om alle opgehaalde informatie in eigen database op te slaan. Daarbij dienen alle synchronisaties 1x per dag nachts plaats te vinden.

Let op: webservices worden niet meer ondersteund, er zullen geen updates meer plaatsvinden. Koppel via onze API's! Lees hier meer over het gebruik van onze REST API's.

Realtime:
Voordeel:
  1. Alle velden zijn actueel. Bijvoorbeeld velden die vaak wijzigen zoals aantal vrijeplaatsen.
Nadeel
  1. Snelheid, omdat voor elke bezoeker de data opgehaald moet worden uit Coachview. Bij meer dan één webservice aanroep wordt dit vaak al te traag, overhead webservices enz.

Opslaan in eigen database:
Voordeel:
  1. Snelheid: Er hoeven geen Coachview webservices meer aangeroepen worden. Geen afhankelijkheid van Coachview. Denk daarbij aan bijvoorbeeld onderhoud.
Nadeel:
  1. Complexheid. Eigen database en meer programmeer logica nodig.

Vragen?
Bij vragen kun je contact opnemen met onze supportafdeling 088-4488555, of stuur een e-mail naar support@coachview.net.

Voorbeelden gebruik werservices: