Wat is er nieuw in versie 67?

Release datum: 19 januari in training en 1 februari live.

OPTIMALISATIES:
  1. Client id is nu case sensitive. Is er een verschil dan wordt als response 'invalid client' teruggestuurd.
  2. De standaardwaarde van de filter 'InclusiefDirecteRelaties' en 'InclusiefExtraVelden' is nu 'false', ook indien deze filter niet opgegeven wordt. De velden van de directe relaties / extra velden worden dan niet opgehaald.
  3. Het gebruik van 'PlanningWeekdagen' is uniform gemaakt. Je kunt gebruik maken van een getal of tekst. Bijvoorveeld '0 - geen', '3  - ma_di' of '7 - ma_di_wo'. Er kan dus gefilterd worden op de tekst of op het getal.
  4. 'GewijzigdDatumTijd' altijd gevuld met de laatste mutatiedatum, zodat je minder requests nodig hebt om data op te halen.