Wil jij zeker weten dat de planning compleet is? Speur naar onderdelen waar nog geen docent is ingepland of naar onderdelen waarvoor een docentrol nog niet is ingevuld. Open vervolgens de opleiding om de planning verder vorm te geven.

Zoeken naar onderdelen waar nog geen docent voor is ingepland:
Klik in menu-groep 'Plannen' op menu-item 'Opleidingsonderdeel' om de lijst met onderdelen te openen.

Alle onderdelen vanaf de huidige datum worden getoond.
  1. Standaard wordt gezocht op onderdelen (lessen) vanaf huidig dag.
  2. Selecteer de optie 'Niet ingepland'.
  3. Klik op 'Zoeken'.
  4. Leg je zoekcriteria vast in een favoriet.
Selecteer je 'Ingepland'? Dan zie je alle onderdelen waarvoor minimaal een docent is ingepland.
Heb je de kolom 'Opleiding' ingesteld? Klik dan op de naam van de opleiding om deze te openen en verder te plannen.

Zoeken naar onderdelen waarvoor de docentrol nog niet is ingevuld:
Voor de opleiding 'Effectief vergaderen' is voor de les 'Besluitvorming' een acteur nodig.
Selecteer de docentrol 'Acteur' (1),  de optie 'gekoppeld' (2) en de optie 'Nee' (3).
Klik vervolgens op de knop 'Zoeken'.
Heb je de kolom 'Opleiding' ingesteld? Klik dan op de naam van de opleiding om deze te openen en verder te plannen.

Tip: meer weten over het vastleggen van favorieten? Klik dan hier.