Staan er in de live- en/of trainingsomgeving van Coachview al facturen en dienen deze niet meer automatisch geëxporteerd te worden naar jouw boekhoudsysteem? Zet dan deze facturen op geëxporteerd en bevestigd voordat je de koppeling activeert.

Zo doe je dat:
Klik in menu-groep 'Verkoop' op menu-item 'Factuur' om de lijst met facturen te openen.
Betreft het maar een gedeelte van de facturen die niet meer geëxporteerd mogen worden? Klik dan in de lijst met facturen op de knop 'Meer...' om extra zoekcriteria te tonen. Zoek bijvoorbeeld met behulp van 'Nummer vanaf - tot en met' of 'Factuurdatum vanaf - tot en met '.
Klik op de knop 'Zoeken'.
Selecteer de optie 'Verzetten bevestigd en geëxporteerd' als gewenste actie.
Er worden nu extra opties getoond.
  1. Selecteer voor beide de optie 'Ja'.
  2. Selecteer de facturen door deze aan te vinken in de lijst.
  3. Klik op 'Wijzig'.