In deze kennissessie / webinar bespreken we de mogelijkheden van het zelf importeren bedrijven & Personen, het ontsluiten van gegevens en het zelf importeren van opleidingen.

Onder de video vind je verschillende linkjes naar onze kennisbankartikelen. Daar weer onder vind je de PowerPoint presentatie.

1. Via deze import kun je bedrijfs- en persoonsdossiers van bijvoorbeeld deelnemers en contactpersonen van een klant en/of docenten zelf importeren.
  2. Het ontsluiten van gegevens doe je met behulp van API's, een verzameling instructies op basis waarvan applicaties en apparaten onderling kunnen praten.
  3. Bij het importeren van meerdere opleidingen kun je door middel van slimme logica de opleidingen voorzien van contactpersonen, datum, tijden, docenten en locaties.

Kennissessie:

Linkjes naar de verschillende kennisbankartikelen (introducties):
  1. Importeren Bedrijven en Personen in Coachview: introductie. In de introductie vind je een voorbeeld bestand.
  2. Importeren opleidingen: introductie en voorwaarden.
  3. API's: Introductie.
☰ Hoe de video te gebruiken (klik om te openen).
Bovenstaande video kun je het beste fullscreen bekijken.
En in HD kwaliteit (1080p). Of dit zo is? Klik dan op dit icoontje. Daarmee kun je de kwaliteit ook wijzigen.
Sommige video's zijn in hoofdstukken opgedeeld. Welke dat zijn? Klik op dit icoontje.