Wil je weten hoe je de CursistApp gebruikt op jouw telefoon, tablet of laptop? Lees dan snel verder en lees hier over het starten van de app en de statusbalk in de app. De voorbeelden zijn gemaakt via de telefoon.

De CursistApp bevindt zich nog in de Pilotfase.

Starten:
Klik op het Coachview icoontje om de CursistApp te starten.
  1. Vul jouw e-mailadres en wachtwoord in.
  2. Klik op de knop 'Inloggen' en je kunt beginnen.
Na inloggen zie je het volgende scherm:
  1. Menu: beschkibare menu-items.
  2. Menu-item 'Rooster' is standaard geactiveerd.
  3. Statusbalk.
Klik op het kruis om het menu dicht te klappen.
Wil je het menu weer in beeld? Klik dan op de drie streepjes.

Status balk:
Persoonlijke gegevens:
Klik op het persoonsicoontje om jouw naam (1) en het bedrijf waar jij werkt (2) te tonen.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om uit te loggen (3).
Berichten:
Klik op het berichtenicoontje om een lijst met berichten te openen. Het getal geeft aan hoeveel ongelezen berichten er openstaan.

Lukt het niet om in te loggen? Klik dan hier, wellicht vind je het antwoord.