Wil je weten hoe je de CursistApp gebruikt op jouw telefoon, tablet of laptop? Lees dan snel verder en lees meer over het rooster en het gebruik van de agenda.

De CursistApp bevindt zich nog in de Pilotfase.

Het rooster:
Klik in het menu op menu-item 'Rooster'.
Open je het rooster dan wordt een lijst met lessen getoond waarop jij bent ingeschreven.

Je ziet alle lessen vanaf de huidige datum.
In een les zie je de volgende gegevens:
  1. Weekdag, datum en start- en eindtijd.
  2. De naam van de les die wordt gegeven.
  3. De naam van de opleiding waarvoor je bent ingeschreven.
  4. Klik op het locatieicoontje om bijvoorbeeld Google Maps te openen.

Les (opleidingsonderdeel):
Klik je op de naam van de les dan verschijnt extra informatie over deze les op het scherm. In Coachview noemen we een les ook wel opleidingsonderdeel.

1. Naam van de les (onderdeel).
  2. De naam van de opleiding.
  3. De datum en tijd van tot.
  4. De docent of docenten die deze les verzorgen.
Locatiegegevens:
  1. De naam van de trainingsruimte (indien bekend).
  2. Het adres van de locatie.

Klik je op de locatie? Dan wordt Google Maps in een aparte tab geopend.
Klik op '<- Opleidingonderdeel' om terug te keren naar het menu.

Agenda:
Klik op het agenda icoontje om lessen vanaf een bepaalde datum te zoeken.
Vul zelf een datum vanaf in.
Of selecteer een datum met behulp van de kalender.

Filter:
Voor het filteren van lessen klik je op het filtericoontje.
Klk je nogmaals op dit icoontje, dan wordt het filteren verborgen.
Je kunt filteren op:

Naam van de les, bijvoorbeeld EHBO.
Naam van de opleiding, klik daarvoor op het pijltje (1) voor een overzicht (2).
Naam van de locatie, klik daarvoor op het pijtlje (1) voor een overzicht (2).
Klik op 'Toepassen' om het filteren te starten.
Klik op 'Reset' om alle filteropties leeg te maken.