In Coachview is het mogelijk om snel bij een aanvraag een gewenst aantal termijnfacturen te genereren. Daarbij is het makkelijk als je op de factuur kunt aangeven hoeveel er is gefactureerd en/of hoeveel er nog gefactureerd moet worden.
Meer weten over het factureren in termijnen?  Klik dan hier.

Print voortgang op de factuur:
Het is mogelijk om op de factuur de voortgang van de betalingen te tonen.

Als voorbeeld nemen we deze zes termijnfacturen. Van de zes facturen zijn er twee definitief gemaakt en verstuurd.
  1. Open via menu-groep 'Werkproces' en menu-item 'Document template' de factuurdocumenttemplate, en ga naar de tab 'Editor'.
  2. Klik in het ontwerp waar de voortgang in € geplaatst moet worden.
  3. Open het scherm met de samenvoegcodes door in de werkbalk op de knop [ ] te klikken.
  4. Vink de optie 'Alleen meest gebruikte velden tonen' uit.
  5. Klik op 'Orders'.
  6. Scroll naar beneden en selecteer de samenvoegcode:
    1.  'Gefactureerd incl. BTW' of 'Gefactureerd excl. BTW' voor het tonen wat er is gefactureerd.
    2. 'Te factureren incl. BTW' of 'Te factureren excl. BTW' voor het tonen wat er nog gefactureerd moet worden.

Het is ook mogelijk om de percentages te tonen. Gebruik daarvoor de samenvoegcodes 3 & 4.