Een deelnemer geeft aan dat de opleiding niet gevolgd kan worden en, voordat de opleiding start, uitgeschreven wil worden. Er is helaas geen geschikte alternatieve datum gepland. De deelnemer geeft aan de opleiding niet meer te willen volgen. De deelnemer hoeft niet meer in Coachview gevolgd te worden. We noemen dit uitschrijven en opleidingsvraag laten vervallen.

Bekijk de video 'inschrijven via webaanvraag':
☰ Hoe de video te gebruiken.
Bovenstaande video kun je het beste fullscreen bekijken.
En in HD kwaliteit (1080p). Of dit zo is? Klik dan op dit icoontje. Daarmee kun je de kwaliteit ook wijzigen.
Sommige video's zijn in hoofdstukken opgedeeld. Welke dat zijn? Klik op dit icoontje.

Voorwaarden:
  1. De opleiding heeft de status 'Te Starten' of 'Definitief'.
  2. Een deelnemer kan alleen uitgeschreven worden als de presentie en/of slaging op een of meerdere onderdelen nog niet is geregistreerd.

Uitschrijven en opleidingsvraag laten vervallen:
Open de opleiding en klik op de tab 'Deelnemers', om de lijst met ingeschreven personen (deelnemers) te openen.
Klik op de knop 'Uitschrijven'.
Selecteer een of meerdere deelnemers (1) die uitgeschreven moeten worden.
Klik op de knop 'Uitschrijven -> vervallen'.
Indien door het uitschrijven het minimum aantal deelnemers is bereikt volgt een foutmelding.
Heb je een dead line uitschrijven ingesteld en schrijf je binnen dit termijn uit? Dan volgt een waarschuwing.
Klik nogmaals op 'UItschrijven -> vervallen' om toch uit te schrijven.
De deelnemer of deelnemers zijn uitgeschreven en uit de lijst met deelnemers verdwenen.

Opleidingsvraag persoonsdossier:
Open je het persoonsdossier van een van de deelnemers die je hebt uitgeschreven? Dan zijn opleidingsvragen met status 'Vervallen' niet direct zichtbaar in de lijst. In dit voorbeeld zie je in de tab 'Opleidingsvragen' een 2 staan, maar in de lijst zie je maar één opleidingsvraag terug.
Klik op 'Toon opleidingscriteria...' om extra zoekcriteria rondom de opleiding te openen.
Selecteer de status 'Vervallen' en klik op de knop 'Zoeken'.