Lukt het niet om in te loggen in de Docent App? Wellicht vind je hier het antwoord.

Is het docentaccount bevestigd?
Heb je een e-mail ontvangen om jouw docent-account te bevestigen? Heb je op de link geklikt om deze te activeren?
Kun je deze niet meer vinden dan kan de backoffice er voor zorgen dat je deze e-mail nogmaals ontvangt.

Lees meer:
  1. Docent: activeer gebruikersaccount door de docent.
  2. Backoffice: aanmaken docent gebruikersaccount en nogmaals versturen e-mail met link.

Tip: check of deze e-mail niet in de spam is terechtgekomen.

De juiste pagina?
Heb je de juiste pagina via een webbrowser geopend?
Gebruik url: https://secure.coachview.net/docent

Lees meer:
  1. Android installatie telefoon of tablet.
  2. IOS Apple installatie telefoon of tablet.

Zorg dat je de nieuwste versie op je device hebt, bijvoorbeeld versie 15 van IOS

Wachtwoordmanager:
  1. Schakel de wachtwoord manager uit. Wachtwoordmanager of browser kan wachtwoorden van een account opgeslagen hebben, na het wijzigen van het wachtwoord werkt deze hulp wellicht niet meer.
  2. Mocht je niet meer weten wat het laatste wachtwoord is, vraag nogmaals een nieuw wachtwoord aan:
    1. Open de webbrowser, bij voorkeur Chrome.
    2. Ga naar https://secure.coachview.net/docent..
    3. Klik op 'wachtwoord vergeten en vul je e-mailadres in.
    4. Wanneer de mail ontvangen is volg je de volgende stappen.
    5. Verwijder alle cookies en cache (in Chrome: instellingen > privacy en beveiliging).
    6. Open de link in de ontvangen mail, wanneer deze opent in Internet Explorer of een andere browser dan Chrome, kopieer dan de url en plak deze in Chrome.
    7. Creëer een wachtwoord en sla deze op
    8. Open opnieuw secure.coachview.net/docent
    9. Login met de gebruikersnaam (voornaam.achternaam) of met e-mailadres.

Let op: wat vaak gebeurd na reset, is dat de wachtwoordmanager niet mee actueel is en deze automatisch het oude wachtwoord weer invult.

Cookies en cache browser opschonen:
Advies is om te zorgen dat je een leeg browserscherm open hebt staan en vervolgens cookies en cache van de browser leegt. Hierna te gaan naar https://coachview.net/docent en in te loggen met je gebruikersnaam en het laatst aangemaakte wachtwoord. In Chrome : Instellingen > Privacy en Beveiliging.

De wachtwoordmanager (sleutelhanger) gebruiken op MacOS : https://support.apple.com/nl-nl/guide/mac-help/mchlf375f392/mac..

Cache en geschiedenis op MacOS en Safari : https://support.apple.com/nl-nl/guide/safari/sfri11471/14.0/mac/11.0