Heb je een of meerdere prijsafspraak templates vastgelegd? Voeg deze dan als prijsafspraken in bulk toe aan een of meerdere verkoopregels.

Zo doe je dat:
Klik in menu-groep 'Verkoop' op menu-item 'Verkoopregel' en zoek de verkoopregels met behulp van een of meerdere zoekcriteria.
Klik op de knop 'Bewerken'.

Kies bij prijsafspraak het aantal maal dat je een prijsafspraak wilt toevoegen (1) en de prijsafspraaktemplate (2) die je wilt gebruikern om de prijsafspraak toe te voegen aan de verkoopregel.

Vervolgens selecteer je die verkoopregels waarvoor je een prijsafspraak wilt toevoegen en klik je op de knop 'Opslaan'.