Wil je bedrijven aan elkaar koppelen dan kun je gebruik maken van een bedrijfscategorie.
Voorbeeld: Coachview heeft verschillende vestigingen in Nederland en België. Je verzorgt voor deze verschillende vestigingen opleidingen en je wilt voor alle vestigingen één lijst met medewerkers die in 2016 een opleiding hebben gevolgd.

Voer de volgende stappen uit:
Maak de categoriegroep 'Organisatie' en de categorie 'Coachview'.
  1. Voeg de categorie toe aan alle Coachview bedrijven.
  2. Open het zoekscherm 'Opleidingsvragen', deze vind je in de functiegroep 'Zoek'.
  3. Klik in het zoekscherm op 'Toon persoonscriteria'.
  4. Selecteer met behulp van het loepje bij 'Bedrijfscategorie' de categorie 'Coachview'.
  5. Klik op 'Toon opleidingscriteria' en selecteer de status 'Afgerond'.
  6. Selecteer bij 'Opleiding start' uit de periodelijst 'Vorig jaar', daarbij wordt de periode '1-1-2016' tot en met '31-12-2016' voor je ingevuld.
  7. Klik op 'Zoeken', met als volgend resultaat:

Het resultaat: