Een automatische koppeling met Google Agenda webversie is mogelijk. In Google Agenda wordt jouw nieuwe agenda direct geïntegreerd in jouw persoonlijke agenda. Google agenda bepaalt de synchronisatie tijd met de internetagenda, deze varieert rond 24 uur tot 36 uur.

Agenda koppelen:
Klik in menu-groep ‘Plannen’ op menu-item 'Internetagenda' Je komt hiermee in een overzichtslijst met gekoppelde agenda's terecht.
Selecteer de te koppelen agenda door op de naam te klikken.
Klik met de rechter muistoets op het icoontje achter ‘URL:’ (ICAL).

Klik op de optie 'Koppeling kopiëren'. Let op: de benaming van deze optie kan per browser verschillen.
Open jouw Google Agenda.
Klik op het plusje (+) achter 'Andere agenda's'.

Klik op de optie 'Via URL'.
Kopieer het linkadres en klik op 'Agenda toevoegen'.
Klik op het pijltje (links boven in het scherm) om terug te keren naar jouw agenda.

Agenda verwijderen:
Een internetagenda kun je uit Google Agenda verwijderen door op het kruisje (x) achter de agenda te klikken.
De volgende vraag wordt gesteld:
Klik op 'Agenda verwijderen'.