Outlook haalt ongeveer om de 3 uur de gegevens uit Coachview, of dit moet op de e-mailserver anders ingesteld staan. Lees hoe je op een eenvoudige manier een Coachview agenda koppelt aan Outlook agenda.

Let op: Het kan ook zijn dat er een regel, vanwege veiligheid, is ingesteld op de server dat de koppeling elke nacht weer wordt verwijderd.

Agenda:
In Outlook wordt de Coachview agenda onder ‘Andere agenda’s’ als aparte agenda toegevoegd.  In Outlook wordt jouw nieuwe agenda niet geïntegreerd in jouw persoonlijke agenda.
Deze kun je naast jouw eigen agenda zichtbaar (aanvinken) of onzichtbaar (vinkje verwijderen) maken.
Door middel van het pijltje voor de naam van de gekoppelde agenda kun je de beide agenda’s visueel samenvoegen.
Niet beschikbaarheid wordt onder de datums weergegeven.
Klik je op een opleidingsafspraak in de Coachview agenda dan zie je de volgende informatie.

Koppel de Coachview internetagenda aan Outlook:
Een internetagenda koppel je met behulp van de volgende stappen aan outlook:
  1. Zorg dat Outlook op jouw pc/laptop is geactiveerd.
  2. Klik op de functie ‘Internetagenda’ en je komt in de overzichtslijst met agenda’s terecht.
  3. Selecteer de te koppelen agenda door op de naam te klikken.
  4. Klik op het icoontje achter webcal.
Outlook wordt je de vraag gesteld of deze internetagenda aan Outlook toegevoegd en geabonneerd mag worden op updates.

Klik op 'Ja' en de agenda wordt toegevoegd.

Verwijder de Coachview internetagenda:
Een internetagenda kun je uit Outlook verwijderen door met de rechter muistoets op de naam te klikken.
Kies uit de lijst de optie ‘Agenda verwijderen’.
Klik op ‘Ja’ om de internetagenda te verwijderen. Zolang de internetagenda in Coachview bestaat kun je deze altijd weer toevoegen.

Let op: de lijst en melding kan per outlook versie verschillen.