Regel de betalingen van opleidingen en de bijbehorende facturatie automatisch in combinatie met ons Opleidingsportaal of laat achteraf via een betaallink of QR code de factuur betalen. Hoe je de koppeling met MultiSafePay, via het service center in Coachview, moet inrichten en (de)activeren lees je hier. Let op: je vult zowel gegevens voor de test- als voor de productieomgeving in.

Voor dat je begint moet de betaalprovider redirect url ingevuld zijn. Het is anders niet mogelijk de gegevens die je invult te bewaren en dus de integratie te activeren. Wordt de betaling via het opleidingsportaal volbracht? Dan is dit de webpagina die geopend wordt als in Coachview de webaanvraag/aanvraag is aangemaakt. Maakje geen gebruik van het opleidingsportaal maar alleen van achteraf betalen via de betaallink? Ook dan is het nodig deze url in te vullen.

Klik in menu-groep 'Instellingen' op menu-item 'Applicatie'.
Scroll naar het panel 'Factuur' en vul de redirect url in.

Zo doe je dat:
Klik in menu-groep 'Integraties' op menu-item 'Integraties'.
Klik in het Panel 'Betaalprovider' in het kader 'MultiSafepay' op de knop 'Configureren'.

Vul de volgende gegevens in:
Naam:Geef de integratie een duidelijke naam.Verplicht
ApiKey:Vul de ApiKey in. Log in bij Multisafepay en Verplicht
Currency:Munteenheid volgens ISO, selecteer een munteenheid uit de lijst. Standaard staat deze op 'EUR'.Verplicht
GoogleAnalytics:GoogleAnalytics code om analytics te laten meten tijdens het betaalprocesNiet verplicht
Language:Taal, vul de ISO code in. Standaard is nl-NL ingevuld.
  1. Engels: en-EN
  2. Duits: de-DE
Verplicht
Omgeving:Welke omgeving, test(=1) of productie(=2) moet worden gebruikt om betaling uit te voeren. Kies uit de lijst
Verplicht

Klik op 'opslaan'  als je gegevens hebt toegevoegd of gewijzigd.
Klik op de  knop 'Inschakelen' (2) en de knop 'Bevestigen'.
De koppeling kan altijd:
  • gepauzeerd worden door op de knop 'Pauzeren' te klikken.
  • worden verwijderd door op de knop 'Verwijderen' te klikken.

Met behulp van de knop 'Toevoegen'  kan nog een instantie van Ingenico gekoppeld worden.

Met de knop 'Verbinding testen' kun je testen of de verbinding met Mollie tot stand gebracht kan worden.
De koppeling werkt.
Wordt de knop rood? Dan is de test mislukt. Je krijgt een pop-up met de foutmelding.