Regel de betalingen van opleidingen en de bijbehorende facturatie automatisch in combinatie met ons Opleidingsportaal of laat achteraf via een betaallink of QR code de factuur betalen. Hoe je de koppeling met Buckaroo, via het service center in Coachview, moet inrichten en (de)activeren lees je hier.

Voor dat je begint moet de betaalprovider redirect url ingevuld zijn. Het is anders niet mogelijk de gegevens die je invult te bewaren en dus de integratie te activeren. Wordt de betaling via het opleidingsportaal volbracht? Dan is dit de webpagina die geopend wordt als in Coachview de webaanvraag/aanvraag is aangemaakt. Maakje geen gebruik van het opleidingsportaal maar alleen van achteraf betalen via de betaallink? Ook dan is het nodig deze url in te vullen.

Klik in menu-groep 'Instellingen' op menu-item 'Applicatie'.
Scroll naar het panel 'Factuur' en vul de redirect url in.

Zo doe je dat:
Klik in menu-groep 'Integraties' op menu-item 'Integraties'.
Klik in het Panel 'Betaalprovider' in het kader 'Buckaroo' op de knop 'Configureren'.

Naam:Geef de integratie een duidelijke naam.
Hash-methode:SHA algoritme voor hash methode naar Buckaroo toe. (zie Buckaroo: Mijn Buckaroo -> Websites -> Push instellingen -> Hash-methode)
Munteenheid:Munteenheid van de betaling (Iso code, Bijvoorbeeld: EUR of USD of GBP, enz.)
Omgeving:Welke omgeving, test of productie moet worden gebruikt de betaling uit te voeren. uit omschrijving. Kies uit de lijst 'Test' of 'Production'.
Secret key:Secret key (zie Buckaroo: configuratie -> beveiliging -> Secret Key)
Websitekey
Websitekey (zie Buckaroo: Mijn Buckaroo -> Websites -> Key)

Klik op 'opslaan' (1) als je gegevens hebt toegevoegd of gewijzigd.
Klik op de  knop 'Inschakelen' (2) en de knop 'Bevestigen'.
De koppeling kan altijd:
  • gepauzeerd worden door op de knop 'Pauzeren' te klikken.
  • worden verwijderd door op de knop 'Verwijderen' te klikken.

Met behulp van de knop 'Toevoegen' (3) kan nog een instantie van Ingenico gekoppeld worden.