Na het inloggen kan het voorkomen dat je onderstaande foutmelding te zien krijgt:

System.Exception: Cannot find state in session. at InnoPhase.CoachView.Web.SSO.Oidc.Login.HandleOpenIdConnectIdentityResponse() at InnoPhase.CoachView.Web.SSO.Oidc.Login.Page_Load(Object sender, EventArgs e)

De foutmelding wordt veroorzaakt door id's die in de URL worden geplaatst op het moment dat je de loginpagina aanroept. Dit gebeurt als de URL om in te loggen als favoriet wordt opgeslagen, een URL inclusief geschiedenis id's.

Oplossing:

Gebruik een 'lege' url om in te loggen en sla deze lege link (zonder geschiedenis) op als favoriet.

https://secure.coachview.net

https://training.coachview.net