In te stellen via Service center (menu 'Service center' en 'Koppelingen')

Als je met Xaurum, het bedrijf achter PE Online, een contract hebt afgesloten dan krijg je een gebruikersnaam en wachtwoord.

Wil je een e-mailbevestiging ontvangen van afgekeurde bijschrijvingen, noteer dan het PE-online email adres.

Geef bovenstaande gegevens door aan onze supportafdeling. Onze supportafdeling zorgt ervoor dat deze gegevens op een correcte wijze worden ingesteld in de Coachview parameters.

Coachview parameterOmschrijving
PEOnlineUserIDUserID PE Online (gebruikersnaam)
PEOnlineUserKeyUserKey PE Online (wachtwoord)
PEOnlineEmailAddressHet e-mailadres waar het foutrapport naartoe gestuurd moet worden. De e-mail wordt door PE Online verzonden.

Wil je meer weten: