Open de applicatie-opties via menu-groep 'Instellingen' en menu-item 'Applicatie'. Scroll naar panel 'Factuur' en stel de URL in voor de volgende opties.
  • Betaalwijze betaalprovider redirect url
  • Naar welke URL moet er worden ge-redirect na aanmaken aanvraag/webaanvraag via opleidingsportaal als de betaalwijze betaalprovider is.
  • Betaalwijze incasso redirect url
  • Naar welke URL moet er worden ge-redirect na aanmaken aanvraag/webaanvraag via opleidingsportaal als de betaalwijze incasso is.
  • Betaalwijze oprekening redirect url
  • Naar welke URL moet er worden ge-redirect na aanmaken aanvraag/webaanvraag via opleidingsportaal als de betaalwijze oprekening is.