Methode 1:
Een specifieke uitnodiging (of elk willekeur ander document) kun je altijd nogmaals handmatig versturen.
  1. Open het document.
  2. Open de tab 'Editor'.
  3. Klik op de knop 'E-mailen'.
  4. In de pop-up kun je het/de e-mailadres(sen) wijzigen of indien niet standaard ingevuld, invullen.
  5. Verder kun je het onderwerp wijzigen en bijlagen loskoppelen of toevoegen.
  6. Klik op 'Verzenden'.

Methode 2:
Wil je de de uitnodiging naar alle deelnemers opnieuw versturen? Maak dan gebruik van de mailing module.
  • Open de opleiding.
  • Open de tab 'Deelnemers' of 'Mailing'(voor o.a. docenten / locaties'.
  • Klik op 'Nieuwe mailing - tab deelnemers' of op 'Nieuw - tab mailings'.
  1. Selecteer de datagroep.
  2. Selecteer de documenttemplate.
  3. Vink 'Selecteer ook ontvangers waarvoor deze template al eens gebruikt is' aan.
Klik op 'Opslaan'. De tab 'Ontvangers' wordt geopend. Wil je de inhoud van de mail nog wijzigen? Klik dat op tab 'Editor'. Let daarbij op dat je de samenvoegcodes (staan tussen []) niet aanpast.
Klik in tab 'Ontvangers' op de knop 'e-mail'.