De personen die een opleidingsvraag op de wachtlijst hebben staan kun je eenvoudig aanschrijven via een mailing. Dit doe je via menu-groep 'Communicatie' en menu-item 'Mailing'.  Klik op het plusteken.
  1. Vul de naam van de mailing in
  2. Kies datagroep 'Opleidingsvraag'.
  3. Selecteer de juiste documenttemplate.

Klik op 'Opslaan'.

Op het tabblad 'Ontvangers' van de mailing kun je via de knop 'selecteer opl.vragen' de gewenste opleidingsvragen gaan selecteren en toevoegen aan de mailing.

1. Stel de status van de opleidingsvraag onder opleidingsvraagcriteria in op 'wachtlijst'.
  2. Filter mbv. een specifieke opleidingssoort.
  3. Filter mbv. een specifieke aanvraag.
  4. Filter op periode.
  5. Filter op categorieën.

Klik op 'Zoeken'. De lijst met opleidingsvragen wordt onderaan getoond. Selecteer de opleidingsvragen en klik op 'Toevoegen'.