De personen die een opleidingsvraag op de wachtlijst hebben staan kun je eenvoudig aanschrijven via een mailing.

Menu > Communicatie > Mailing > Nieuw > selecteer datagroep 'opleidingsvraag' en kies een gewenste document template. Klik op 'Opslaan'.

Op het tabblad 'Ontvangers' van de mailing kun je via de knop 'selecteer opleidingsvragen' de gewenste opleidingsvragen gaan selecteren en toevoegen aan de mailing. Stel de status van de opleidingsvraag onder opleidingsvraagcriteria in op 'wachtlijst'. Er kan ook gefilterd worden op bedrijf/opleidingssoort/periode/enz.