Deelnemers in de aanvraag zie je in tab 'Opleidingsvragen'. Staat er geen getal in deze tab? Dan wil dit niet zeggen dat er geen deelnemers meer zijn gekoppeld aan deze aanvraag. De deelnemers zijn uit de opleiding geschreven of verwijderd van de wachtlijst. De opleidingsvraag heeft de status 'vervallen' gekregen en wordt niet automatisch getoond.
In tab 'Opleidingsvragen' wijzig je het zoekcriterium 'Status' in 'Vervallen'. Klik op de knop 'Zoeken'.
De lijst met personen wordt nu wel getoond.