De chat is even niet beschikbaar

Coachview centre d'assistance

Que pouvons-nous faire pour vous aider aujourd'hui ?

Berichten uitwisselen


Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan het ontwikkelen van een "Chat-functie" binnen Coachview. 

Notificeer docenten en cursisten direct in hun eigen App vanuit de backoffice. Erg makkelijk als laatste reminder voor het starten van een cursus, of het doorgeven van plotselinge veranderingen zoals een lokaalwijziging. Ook werken we er aan dat Cursisten en Docenten jou kunnen beantwoorden of zelfs onderling een gesprek kunnen voeren binnen hun vertrouwde omgeving.


Hoe verder?

We zijn nog in de eerste fase van onderzoeken en ontwikkelen. In de volgende stap zullen we bij klanten gaan polsen of we op de juiste weg zitten. Daarna zullen we nog verder gaan met ontwikkelen en bedenken of en hoe we dit samen met klanten live gaan brengen middels bijvoorbeeld een pilot traject.

Via deze pagina zullen we updates delen. 

Heb je opmerkingen of interesse in het meedenken over openstaande vraagstukken en het mee helpen testen van het product, dan horen wij dat graag per reactie hieronder of per mail aan romy@coachview.net


Update 1

Een eerste versie met daarin communicatie tussen backoffice en docent wordt als prototype gebouwd. We kunnen niet wachten deze aan jullie te laten zien, wil jij ons helpen dmv het geven van feedback?

1 commentaire

Dag Romy


Kan een klant instappen in de betaversie van het uitwisselen van berichten tussen docent en backoffice?


Mvg

Brecht

Connexion pour poster un commentaire