De chat is even niet beschikbaar

Coachview Articles

Que pouvons-nous faire pour vous aider aujourd'hui ?

Nieuw in versie 47


Er zitten weer vier weken op. Dit betekent dus een nieuwe versie van Coachview! In deze versie een paar superverbeteringen aan onze koppelingen. Ook automatiseer je nog meer vanaf deze versie! Genoeg om te lezen dus.

Koppeling Rijopleiding en Vakbekwaamheid voor België

Voor de centrale registratie voor de Code95 verplichting van chauffeurs in Vlaanderen is een nieuwe digitaal platform in ontwikkeling, genaamd ROV. Heeft een cursist een Code 95 opleiding (e-learning, hybride of klassikaal) afgerond? Dan worden de resultaten automatisch naar het ROV worden gestuurd. Zo voorkom je handwerk en dubbele registratie.

Herhalingen vastleggen in de Opleidingssoort 

Door de komst van onze Automatische Workflow een aantal jaar geleden, wordt de herhaling bijna nooit meer ingevuld bij de Opleidingssoort. Hierdoor tonen we vanaf nu deze functionaliteit niet meer. Zo is je scherm nog beter opgeruimd. Gebruik je de herhaling bij de opleidingssoort wel? Geen zorgen! Deze blijft gewoon beschikbaar in je eigen Coachview omgeving.

Bedrijfs- en persoonscategorie als evaluatiecriteria

Wil je een andere evaluatie sturen naar de cursisten die bijvoorbeeld bij een overheidsorganisatie werken? Dat is vanaf deze versie mogelijk. Vanaf nu stel je bij een evaluatie een bedrijfs- of persoonscategorie in. Alleen personen met deze categorieën ontvangen dan de evaluatie.

Automatische e-mails bij Opleidingsonderdeel

Automatische mails op Opleidingsniveau ken je al héél lang. Vanaf nu is dit ook mogelijk op Opleidingsonderdeel! Zo verstuur je nu helemaal automatisch presentielijsten naar de eigen contactpersonen van de opleiding of andere belangrijke informatie per opleidingsonderdeel. Dat scheelt weer heel veel handmatige e-mails!

Inkoop panel Personal Dashboard

Voor gebruikers met een licentie voor management informatie is het vanaf deze versie mogelijk om een inkoop panel te plaatsen. Hier krijg je direct een overzicht van de gemaakte kosten. Filter op maand of grootboekrekening. Zo heb je direct het overzicht.


Toon alleen belangrijke kolommen op je Dashboard

De laatste tijd hebben we enorm hard gewerkt aan het Personal Dashboard. Het is nu écht de Cockpit van jouw organisatie. Vanuit het Dashboard zie je in één oogopslag wat de dag je brengt. Door deze vele verbeteringen kan het Dashboard best druk worden. Vanaf nu stel je dan ook zelf welke kolommen je wel en niet toont binnen een paneel!

AFAS Financials koppeling uitgebreid 

Onze AFAS Financials koppeling is verbeterd! Vanaf nu controleert Coachview of een debiteur al bestaat in AFAS. Is dit niet het geval? Dan maakt Coachview deze automatisch voor je aan. Zo is je administratie in zowel AFAS als Coachview altijd actueel! Om deze nieuwe functie te activeren moet je nog wel wat inrichten. Neem gerust contact op met onze helpdesk om je daarin te helpen.


Klein maar fijn

  1. Persoonscategorie voorwaarde bij Actie-templates is verbeterd
  2. Nieuwe Grootboek en Kostenplaats zoekvelden bij Aanvraag
  3. Terugknop bij het uploaden van clouddocumenten werk nu goed.
3 personnes aiment ça
Connexion pour poster un commentaire