De chat is even niet beschikbaar

Coachview Articles

Que pouvons-nous faire pour vous aider aujourd'hui ?

Nieuw in versie 42Versie 42 van Coachview. Deze keer met enorm veel nieuwe functies bedacht door onze gebruikers. Zo introduceren we de Virtual Classroom lesvorm en wordt het mogelijk meerdere opleidingstatussen te gebruiken als voorwaarde in een actie templates. Genoeg nieuws om te bespreken dus!


Evaluatiebeoordelingen op het Personal Dashboard

Evaluaties zijn essentieel voor het verbeteren van opleidingen. Hierom wil je continu inzicht in hoe opleidingen worden beoordeeld. Dit kan met het nieuwe Evaluatiepanel op het Personal Dashboard. Je ziet direct de gemiddelde beoordeling van een evaluatievraag per maand of jaar. Gaat het gemiddelde omlaag? Dan kan je meteen actie ondernemen.

Panel instellen

Virtual Classroom lesvorm

Maak je een Soortonderdeel in Coachview? Dan heb je de keuze een lesvorm te selecteren. Voor Corona waren klassikaal en E-learning hier voldoende, maar tijden veranderen zoals we allemaal merken. Er vindt een enorme verschuiving plaats van klassikaal naar online. Met een vrij veld kon je al linkjes meesturen voor online sessies, maar met deze nieuwe lesvorm registreer je online sessies nu nog beter in Coachview.


Instellen virtual classroom soortonderdeel

Vul virtual classroom URL in bij onderdeel opleiding

Controle dubbelboeking uitzetten.

Document met overzicht van geplande opleidingen

Wil je personen op de wachtlijst een overzicht sturen van alle ingeplande opleidingen? Dit kan vanaf nu met een document template op datagroep Opleidingsvraag. Zo zijn cursisten in één keer op de hoogte over de inschrijfmogelijkheden van de opleiding waar ze op wachten.

Afzender en ontvangers van template bij handmatige mailing

Verstuur je handmatige mailings en wil je hier de instellingen voor de afzender én ontvangers uit het document template gebruiken? Dit staat nu standaard ingesteld en je past het aan nét voordat je de e-mail verstuurt.

Handmatig mailen

Afzender e-mailadres "Gebruiker/Eigenaar"

Gebruikte je de “Gebruiker/Eigenaar” als afzender van een email? Dan werd voorheen de gebruikersnaam getoond als naam van de afzender. Vanaf nu wordt de volledige naam getoond van de persoon die gekoppeld is aan de gebruiker. Zo wordt cor.cornelissen nu getoond als Cor Cornelissen. Dit ziet er een stukje netter én persoonlijker uit.


Meerdere bij een voorwaarde van actie templates

Wil je dat een actie wordt afgetrapt als de Opleidingsstatus "Definitief"of"Te starten" is? Dan maakte je in het verleden twee aparte actie templates. Vanaf nu is dit verleden tijd! Je selecteert namelijk meerdere Opleiding statussen bij één voorwaarde. Dit maakt de voorwaarden van actie templates een stuk flexibeler!

Reden vervallen/geannuleerd uitbreiding

In Coachview is het mogelijk om op allerlei manieren annuleringen te registreren. Gaat een aanvraag niet door, omdat de klant toch niet voor de opleiding kiest? Of gaat een opleiding niet door omdat een docent ziek is? Dit kon je al registreren, maar deze functionaliteit is verbeterd! Vanaf nu selecteer je de reden die je het meest gebruikt als standaard. Zo wordt deze altijd als eerste getoond. Wil je een nieuwe reden toevoegen? Dan kan dit direct vanuit het scherm waar je op dat moment de annulering doorvoert!

Verder lezen


Klein maar fijn

  • Stuur vanaf nu de tenant mee in de Moodle Workplace koppeling
  • In de koppeling met aNewSpring wordt de tag passed alleen meegegeven als slaging is geregistreerd
  • Vanaf nu zoek je op aanmaakdatum bij opleidingsvraagonderdelen
  • Zoekcriteria in de planningsmodule blijven nu beter bewaard
  • E-mailadressen worden nu goed geopend als je met Gmail werkt
  • Een dubbelboeking melding toont nu een link naar de betreffende opleiding
  • De kolom Opleidingsvraag is nu instelbaar bij de deelnamelijst
  • De kolom Gewijzigd is nu instelbaar bij de lijst met opleidingsonderdelen
Connexion pour poster un commentaire