De chat is even niet beschikbaar

Coachview Knowledge Base

What can we help you with today?

Nieuw in versie 64


Ook in deze mooie herfstrelease veel aandacht voor het verbeteren van de performance, het oplossen van bugs en de dataontsluiting met behulp van onze API’s. Daarnaast hebben we natuurlijk ook ons best gedaan om Coachview weer een stukje gebruiksvriendelijker te maken. Versie 64 staat inmiddels klaar in de trainingsomgeving en vanaf woensdag 9 november kun je aan de slag in de live-omgeving.
EDU-Dex: administreer jij verschillende ‘merken’ in één Coachview omgeving? Dan is het via het service center van Coachview nu mogelijk om niet één maar meerdere koppelingen in te stellen. Daarmee krijgt ieder merk binnen EDU-Dex zijn eigen plekje inclusief het bijbehorende opleidingsaanbod. EDU-Dex & Coachview


Editor (documenttemplates): 

 1. Wil jij in een informatieve mail naar de deelnemer ook de kosten van de opleiding vermelden? Dat kan als jouw documenttemplate is samengesteld met datagroep ‘opleidingsvraag’. Je kunt nu via de aanvraag de verschillende velden van de orderregel als samenvoegcodes plaatsen in de documenttemplate.
 2. Je hebt de materiaalmodule ingezet voor het beheren van verbruiks- en gebruiksartikelen en wil een overzicht van geboekte materialen meesturen naar de docent, deelnemers en de contactpersoon van de locatie. Dan heb je vanaf nu de samenvoegcodes voor materiaal vastgelegd per opleidingsonderdeel beschikbaar in verschillende datagroepen.


Wat is het fijn om klein te zijn:

 • Resultaten: Wil je niet alleen registeren of een deelnemer is geslaagd, maar wil je ook het cijfer vastleggen. Dan kan dat met behulp van resultaten. Tot nu toe werden resultaten altijd getoond met twee decimalen, dus 7 werd 7,00 en 9,6 werd 9,60. We hebben een nieuwe optie toegevoegd om aan te geven of resultaten met twee decimalen getoond moeten worden of afgerond op 1 decimaal. Meer weten? Lees hier verderr.
 • Opleidingssoort: het zoeken met behulp van opleidingssoortcategorieën is uitgebreid. Je kunt nu zoeken op een van de categorieën, met al de categorieën of zonder de categorieën. Meer weten? Lees hier meer over de categorieën.
 • Zoekscherm facturen: je kunt nu meerdere facturen in een keer geëxporteerd en bevestigd op 'ja' of 'nee' zetten.


Dataontsluiting (API's) o.a.:

 • Filter vrijevelden op een of meerdere vrijeveldefinities.
 • Haal 1000 records op in plaats van 100, mits aan een aantal voorwaarden is voldaan en buiten kantooruren. Met name bij een synchronisatie is dit aan te raden. Nu dus met minder requests dezelfde data ophalen.
 • Met één request maximaal 100 vrijevelden voor facturen wijzigen.
 • Filter opleidingsonderdeeluitvoeringen op een of meerdere opleidingsid's.
 • Filter aanvragen direct op een of meerdere webaanvraagid's.
 • Haal met minder requests personen en persoonscategorieën op.

Dataontsluiting introductieSNEAK PREVIEW: vernieuwde Coachview:

Coachview is vernieuwd en vanaf 24 november (trainingsomgeving) en 7 december (live-omgeving) kun jij het vernieuwde Coachview proberen. De grafische gebruikersomgeving, zeg maar de jas van Coachview, is opgefrist waardoor onze verschillende apps visueel op elkaar aansluiten. Verder is het menu en de werkbalk, het bovenste gedeelte van Coachview, flink aangepakt en verbeterd. Een extra zoekvak is toegevoegd, een krachtig hulpmiddel waarmee je snel informatie door heel Coachview vindt. Ook onder de motorkap zijn er wijzigingen doorgevoerd, waardoor het in de toekomst eenvoudiger wordt om nieuwe ontwikkelingen door te voeren. Onze dank gaat uit naar het product panel voor het testen en geven van nuttige input.


Login to post a comment