De chat is even niet beschikbaar

Coachview Knowledge Base

What can we help you with today?

Vernieuwde Coachview


Al jouw Coachview functionaliteiten nu nog overzichtelijker gepresenteerd in een menu waar je in één oogopslag ziet waar je wil zijn. De nieuwe opzet is nog overzichtelijker zodat je nog sneller jouw doel bereikt met het organiseren & automatiseren van jouw opleidingen. 


Wat hebben we al gedaan?

  1. De eerste versie is ontwikkeld en intern getest. Ook zijn de eerste functionele foutjes gevonden en zijn we al enkele versies verder waardoor zodat we een werkbaar product hebben. Kleine schoonheidsfoutjes worden al genoteerd maar komen later aan bod voor ontwikkeling, eerst pakken we het grotere geheel aan. 
  2. Zowel met het klantteam (interne Coachview collega's), als het met het Coachview Product Panel (Coachview gebruikers die graag mee willen denken in nieuwe ontwikkelingen) is de opzet voor het totaal nieuwe menu bedacht en ontwikkeld. Daarnaast is met een aantal klanten een start gemaakt met het daadwerkelijk werken in de vernieuwde Coachview omgeving waarin ook wordt meegedacht over de submenu's en tabbladen. We zijn op dit moment nog bezig met de ontwikkeling hiervan.

Hoe verder?

  1. We gaan op zeer korte termijn de gebruikers uit het productpanel de mogelijkheid geven volledig in de vernieuwde Coachview te werken. Zij kunnen alledaagse werkzaamheden uitvoeren en tegelijkertijd ons helpen met nog beter testen van de applicatie. Daarnaast is dit het moment om nog aanpassingen en toevoegingen in te brengen die mogelijk ook al direct meegenomen kunnen worden voor livegang. 
  2. De volgende stap is dat we dit aan alle gebruikers beschikbaar stellen (naar alle waarschijnlijkheid op 11 oktober). Daarbij start iedereen op in de vernieuwde Coachview, mochten er dan nog kleine bugjes in zitten zorgen we dat je met één klik op de knop toch nog even terug kan keren naar de 'oude' versie.
  3. Uiteindelijk hopen we dat natuurlijk dat niemand terug keert naar de oude versie of helpen we de laatste paar gebruikers om over te stappen naar het vernieuwde Coachview.


Wil jij ook plaatsnemen in het Coachview Product Panel en op die manier meedenken over nieuw te ontwikkelen functionaliteiten? Of wil jij, als early adapter, als allereerste aan de slag met nieuwe functionaliteiten en daarin een discussie partner zijn voor vraagstukken die nog open liggen en helpen met het testen?
Laat het ons weten via de mail: romy@coachview.net.

Login to post a comment