De chat is even niet beschikbaar

Coachview Knowledge Base

What can we help you with today?

Nieuw in versie 38


Er zijn weer vier weken voorbij. Dit betekent een nieuwe versie van Coachview. Deze keer maken we het facturatieproces veel makkelijker en geven we je enorm veel inzicht in omzet. Ook voeg je weeknummers toe aan document templates en verstuur je automatische e-mails als een opleidingsdatum of –tijd verandert. Weer enorm veel om je eigen processen te optimaliseren!


Realtime omzet dashboard

Je wil de vinger aan de pols houden of de omzet gezond blijft. Zeker in tijden van Corona waar niets zeker is. Dit kan vanaf nu met een nieuw panel op het personal dashboard. Hier zie je direct het totaal bedrag aan concept facturen en definitieve facturen van deze maand, het verschil met de vorige maand én een prognose van de komende maand. Filter op grootboekrekening om specifiek in te zoomen op bepaalde type trainingen, landen, of andere belangrijke punten. Zo monitor je continu de gezondheid van jouw opleidingsorganisatie!

Het factuurpanel instellen


Conceptfacturen snel verwijderen

Heb je al meerdere conceptfacturen bij een aanvraag klaarstaan, maar veranderen de verkoopregels of andere kosten? Dan was het voorheen lastig om deze wijziging snel door te voeren. Iedere conceptfactuur moest je handmatig verwijderen. Vanaf nu gaat dit veel sneller. Je verwijdert de oude conceptfacturen en maakt direct nieuwe aan. En dit allemaal met één druk op de knop!

Lees hier verderFactuurregel lijst

Wilde je een overzicht van alle gefactureerde bedragen, op detailniveau? In de vorige versies was dat niet gemakkelijk en had je eigenlijk alleen inzicht op factuurniveau. Vanaf nu is dit detailniveau wel beschikbaar. In de nieuwe factuurregellijst krijg je een overzicht van alle facturenregels. Wil je inzoomen op een specifieke selectie? Filter dan eenvoudig op criteria zoals Factuurnummer, Factuurperiode, Debiteur, Bedrag, Kostenplaats, Grootboekrekening en nog veel meer!


Opleidingssoort status automatisch op definitief
Vind je het vervelend dat je de opleidingssoort status iedere keer handmatig moet omzetten? Vanaf nu hebben we dit een stukje voor je geautomatiseerd. Maak je nu een eerste soortonderdeel aan? Dan springt de status automatisch van initieel naar definitief. Dit scheelt jouw weer een hoop extra klikken als je nieuwe Opleidingssoorten aanmaakt.


Documenten en acties

Automatische actie bij veranderen datum of tijd opleiding

Verandert de starttijd of datum kort voor een opleiding? Dan wil je dit natuurlijk goed communiceren naar alle betrokkenen. Dit kan vanaf nu automatisch door een nieuwe gebeurtenis bij actietemplates. Deze gebeurtenis is in meerdere datagroepen in te zetten:

1. OpleidingsonderdeelDocent gebruik je als je een docent wil inlichten bij wijzigingen in de opleiding

2. OpleidingsonderdeelLocatie gebruik je als je de locatie wil inlichten bij een wijziging in de opleiding

3. OpleidingsonderdeelUitvoering gebruik je als je alle deelnemers wil inlichten bij een wijziging in de opleiding

Deze actie inrichten

Automatische acties niet uitvoeren voor inactieve records.

Wil je inactieve bedrijven, personen of evaluatieontvangers uitsluiten voor een actietemplate? Dit kan vanaf nu via de nieuwe voorwaarde “Persoon is actief”. Zo worden bijvoorbeeld evaluaties niet meer verstuurd naar inactieve ontvangers of worden categorieën niet meer toegevoegd aan inactieve personen.

Weeknummers in document templates

Wil je met weeknummers aangeven in welke weken een training plaatsvindt? Dit automatiseer je vanaf nu met de datum samenvoegcodes in onze editor! Deze zijn namelijk uitgebreid met weeknummers! De weeknummers voeg je toe aan alle datum samenvoegcodes, zoals [Opleiding:BeginDatum] en [Persoon:Geboortedatum]. 

Let op: dit moet je aangeven in de HTML-code van het samenvoegveld. Hoe je dit doet lees je in dit kennisbankartikel.

Weeknummers gebruiken


Contactpersoon opleiding samenvoegcodes bij EvaluatieItem

Wil je bij het versturen van evaluaties de contactpersoon van de opleiding gebruiken voor de e-mailhandtekening? Dit kan vanaf nu door de contactpersoon-samenvoegcodes in datagroep EvaluatieItem. Zo kunnen ontvangers van de evaluatie bij vragen de juiste contactpersoon mailen.


Docenten App

Meertaligheid

Vanaf nu is de Docenten App ook beschikbaar in het Engels, Duits en Frans. Hierdoor is hij in te zetten voor al je docenten!


Deelnemers sorteren op achternaam

De kop zegt eigenlijk alles al, maar dat maakt de functie niet minder fijn! Vanaf nu sorteer je de deelnemers in de Docenten App op achternaam. Dit maakt de deelnemerslijst veel overzichtelijker voor de docenten.


Exact Globe koppeling in het Service Center

Exact Globe is vanaf nu een officiële koppeling binnen het Service center. Dit betekent dat de koppeling vanuit Coachview is te activeren én te beheren. Het grote voordeel van deze nieuwe koppeling is dat je nu ook incassogegevens en de betaalconditie met Exact Globe uitwisselt. Zo kan je automatisch verkoopboekingen incasseren vanuit Exact Globe! Dit betekent ook dat je bij inschrijvingen via het Opleidingsportaal of een websitekoppeling, het incassoproces volledig kunt automatiseren! Zet je nu een maatwerkkoppeling in van Exact Globe en wil je deze Service Center koppeling met alle voordelen gebruiken? Maak dan even een ticket aan!

Klein maar fijn

  1. Publicatie website wijzigen bij geannuleerde opleidingen, zodat je deze nog even op je website/ portaal kan laten staan als deze al is geannuleerd.
  2. Foutmelding bij Actie “Concept factuur definitief maken en verzenden” is nu verbeterd
  3. De uitlijning van verschillende pagina’s is verbeterd
  4. Verbeteringen van vertalingen in Coachview.
  5. Verbeterde Franstalige vertalingen op het opleidingsportaal
  6. Nieuwe onderhoudsberichten op de inlogpagina
  7. Je kan aanvragen met verkoopstatus order nu direct laten vervallen
Login to post a comment