De chat is even niet beschikbaar

Coachview Knowledge Base

What can we help you with today?

Nieuw in versie 36Het nieuwe schooljaar is nog maar net begonnen of Coachview is alweer vernieuwd! Deze keer staat versie 36 voor je klaar. We hebben de planningscontrole voor je verbeterd, zodat je geen onnodige meldingen meer krijgt. Ook werk je met nieuwe voorwaarde in templates en is de meertaligheid van de autorisatieschermen voor docenten en leidinggevenden verbeterd. Alles bij elkaar dus weer een supermooie versie!


Verbeterde planningscontrole

Coachview zorgt met controles ervoor dat je minder snel een foutje maakt. Deze controles kunnen echter soms te streng zijn. Dit was soms het geval bij het plannen van opleidingen. Deze controles zijn nu verbeterd waardoor je alleen meldingen krijgt die écht relevant zijn. Hierdoor plan je opleidingen nog sneller in.Automatische eindtijd bij onderdelen plannen 

Plan je onderdelen in zonder vaste start- en eindtijd? Dan vulde Coachview automatisch bij de eindtijd dezelfde tijd in als bij de starttijd. Vanaf nu doen we dit een stukje slimmer. Coachview telt de duur van het onderdeel op bij de door jou ingeplande begintijd. Zo gaat plannen nog makkelijker en sneller.


Meerdere categorieën als voorwaarden

Gebruik vanaf nu meerdere categorieën als voorwaarden in actie templates. Bepaal of er aan alle of slechts een van de gekozen categorieën voldaan moet worden. Via zogeheten en-/of-constructies. Zo kan je meerdere actie templates combineren, behoud je beter het overzicht en maak je nóg efficiënter nieuwe templates.


Dit zou je met deze nieuwe functie kunnen doen:

  1. Maak een actie voor bedrijven binnen een bepaalde branche en met meer dan 30 medewerkers
  2. Maak een actie voor personen met bepaalde afkomst die Spaanstalig zijn
  3. Maak een actie voor personen die een basisopleiding hebben gevolgd of werken bij een bedrijf in de zorgbranche.
E-mailinstellingen factuur bij actie template

Vanaf nu wijzig je de e-mailinstellingen van een factuur ook bij een actie template. Dit kon al bij "Concept factuur definitief maken en verzenden”, maar nu ook bij “Factuur document aanmaken en versturen per e-mail”. Zo maak je nog makkelijker uitzonderingen in je facturatieproces.
Meertaligheid autorisatieschermen docenten en leidinggevenden

Werk je met niet-Nederlandse docenten of leidinggevenden die een cursus moeten autoriseren? Dan wordt vanaf nu de taal van het autorisatiescherm bepaald door de taal in de browser. Frans, Engels, Duits en Nederlands ondersteunt Coachview. Spreekt/leest je cursist een andere taal? Dan wordt het autorisatiescherm standaard in het Engels getoond. Hierdoor is het autorisatiescherm nu ook goed leesbaar voor iedereen.
Samenvoegcodes meerdere locaties

Wil je alle locaties van een Opleidingsonderdeel tonen op bijvoorbeeld een presentielijst? Dit kan vanaf nu door de samenvoegcode “Locaties” te gebruiken.
Automatische factureren per klant blokkeren

Heb je klanten die liever een verzamelfactuur ontvangen, maar verstuur je facturen automatisch met Coachview? Dan wil je natuurlijk dat de facturen voor deze specifieke klant worden tegengehouden. Dit doe je vanaf nu via het debiteurenscherm!
Bepaal jij wat wij ontwikkelen?

Wij nemen jullie stemmen serieus! Zo hebben de Docent App en het nieuwe opleidingsportaal al voorrang gekregen door jullie stemmen! Wil jij dat een andere functie sneller in de applicatie zitten! 1…2…3 Stemmen maar!


Stem op de roadmapDirect aan de slag?

Wil je meer uitleg over de nieuwe functies uit versie 34, 35 en 36? Meld je dan gratis aan voor ons Webinar op maandag 21 september om 13.00 uur.

 Inschrijven webinar 
Nog beter worden met Coachview?

Maak gebruik van onze nieuwe gratis e-learnings, om nog beter te worden met Coachview. Raas er doorheen of doe het lekker rustig aan. Het tempo bepaal je helemaal zelf!

Ga naar de e-learnings

Login to post a comment