De chat is even niet beschikbaar

Coachview Knowledge Base

What can we help you with today?

Nieuw in versie 35


LET OP: versie 35 staat nu in de trainingsomgeving en gaat 18 augustus live.


Ook in de hitte van de laatste weken, werken wij bij Coachview op volle toeren door! Zo hebben we ook deze maand weer een nieuwe versie voor je. Deze keer versie 35 met enorm mooie verbeteringen. Automatiseer nog meer en registreer slaging met de Docent App.


Verlopen acties automatisch afronden

Heb je een herinnering klaarstaan, maar is de betaling al binnen? Dan voldoet de herinnering niet aan de voorwaarde en wordt deze niet verstuurd. De actie verloopt, maar blijft vervolgens wel openstaan. Je wil natuurlijk dat deze actie automatisch wordt gesloten, zodat deze in de toekomst nooit meer wordt verstuurd. Dit stel je vanaf nu in bij de timing van actie templates.

Lees hier verder


Betaalwijzetype als voorwaarde in automatische workflow

Wil je per betaalwijzetype andere documenten klaarzetten? Gebruik dan vanaf nu de betaalwijze als voorwaarde in een actie template. Wordt er betaald in termijnen? Zet dan automatisch de conceptfacturen klaar. Wordt er vooraf met IDEAL betaald? Dan verstuur je netjes je een betaalbevestiging met factuur.

Lees hier verder 

Presentie- en slagingspercentage over verplichte onderdelen

Bereken je het presentie- en slagingspercentage alleen op basis van verplichte onderdelen? Dan wil je dat Coachview dit voor je doet. Voorheen nam Coachview alle onderdelen mee in deze berekening. Nu kies je dit helemaal zelf via de Opleidingsvraagopties in Coachview! Zo weet je nog makkelijker of cursisten wel of niet voldoen aan de gestelde presentie- en slagingsplicht.


Inkoopordernummer verplichten

Oeps! Inkoopordernummer vergeten op een factuur voor een debiteur die dit eist?! In sommige gevallen wordt deze dan niet betaald! Betaling controleren, nieuwe factuur maken en versturen. Erg tijdrovend allemaal. Vanaf nu vergeet je dit nooit meer! Je stelt namelijk per debiteur een herinnering in. Zo herinnert Coachview je automatisch als je een factuur zonder inkoopnummer verstuurt naar een debiteur die dit eist.

Lees hier verder


Automatisch nummerreeks vrije veld

Wil je automatisch studentnummers toekennen aan cursisten? Dit kan vanaf nu met het nieuwe nummerreeks vrije veld. Zo wordt het nog makkelijker om cursisten terug te vinden en overzicht te houden over de administratie. Naast studentnummers is dit natuurlijk super handig voor crediteurnummers, debiteurnummers en aanvraagnummers.

Lees hier verder 


Docent app slaging registreren en meer!

Deze versie hebben we weer enorm hard gewerkt aan de Docent app. Hierdoor heeft deze een superstap gemaakt. De grootste wijziging is het registreren van de slaging. Vanaf nu kunnen docenten dit per opleiding doen. Hierdoor krijgen docenten nog meer controle en vermindert de druk op de backoffice weer een stukje verder! Naast slagingsregistratie zijn er nog een aantal mooie punten verwerkt:

  1. Het adres van de hoofdlocatie is te zien bij de opleiding
  2. Sublocaties worden getoond bij de opmerkingen van een opleiding.
  3. Gegevens van contactpersoon van de opleiding zijn zichtbaar in de app.
  4. Europese datumnotatie is nu zichtbaar.
  5. Aantal inschrijvingen en maximum toegelaten deelnemers zijn per onderdeel zichtbaar.


Factuurbedrag als voorwaarde in werkproces

Wil je meer grip op je facturatieproces? Vanaf nu gebruik je het factuurbedrag als voorwaarde in actie templates met de datagroep Factuur. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. We sommen een aantal opties in de workflow voor je op:

  1. Een persoon inlichten als factuurbedrag van meer dan bedrag X komt
  2. Bij een hoog factuurbedrag eerder of later herinneren.
  3. Bij een creditfactuur geen meer herinneren versturen
  4. Een persoon inlichten als er een creditfactuur van meer dan bedrag X wordt gemaakt.

Maak BCC en CC in mails optioneel

Heb je nu een CC of een BCC ingesteld bij een mail template en kan deze niet worden gevuld? Dan werd de mail helemaal niet verstuurd. Dit zorgde ervoor dat mails ook naar de ontvanger werden tegengehouden. Dit wil je natuurlijk niet altijd. Vanaf nu is het versturen naar CC of BCC optioneel. Hierdoor wordt de mail altijd verstuurd. Wil je dat de mail niet verstuurd wordt als de CC of BCC niet gevuld kan worden? Dan maak je dit verplicht via de document template instellingen.

Lees hier verder Bepaal jij wat wij ontwikkelen?

Wij nemen jullie stemmen serieus! Zo hebben de Docent App en het nieuwe opleidingsportaal al voorrang gekregen door jullie stemmen! Wil jij dat een andere functie sneller in de applicatie zitten! 1…2…3 Stemmen maar!


Stem op de roadmapDirect aan de slag?

Wil je meer uitleg over de nieuwe functies uit versie 34, 35 en 36? Meld je dan gratis aan voor ons Webinar op maandag 21 september om 13.00 uur.

 Inschrijven webinar 
Nog beter worden met Coachview?

Maak gebruik van onze nieuwe gratis e-learnings, om nog beter te worden met Coachview. Raas er doorheen of doe het lekker rustig aan. Het tempo bepaal je helemaal zelf!

Ga naar de e-learnings

Login to post a comment