De chat is even niet beschikbaar

Coachview Knowledge Base

What can we help you with today?

Nieuw in versie 33


*Versie 33 staat nu in de trainingsomgeving en gaat 23-6-2020 live

Meerdere lokalen plannen bij onderdelen

In de vorige versie las je al dat dit eraan kwam. Vanaf vandaag is het zo ver! Heb je trainingen die gebruik maken van meerdere lokalen? Dan moest je in het verleden per locatie een nieuw onderdeel aanmaken. Dit is bijna verleden tijd! Nu voeg je aan een opleidingsonderdeel meerdere lokalen toe. Hoe werkt deze wijziging? De locatie die nu je al bij een opleidingsonderdeel in Coachview hebt gepland is de “Hoofdlocatie”. Is een training in meerdere lokalen? Dan voeg je aan het onderdeel eenvoudig een tweede, derde of tiende lokaal toe!Inkooporders en –regels bij crediteur

Wil je snel zien welke facturen bij een specifieke crediteur horen? Vanaf nu zie je per crediteur de inkooporders en inkoopregels. Dit maakt boekhouden in Coachview weer een stukje leuker.

Verbeterde termijnfacturatie

Termijnfacturatie is verbeterd! Vanaf nu wordt het totale bedrag goed verdeeld over alle termijnen. Dit ging voorheen soms niet helemaal goed. Dit kwam door de manier waarop Coachview de afronding van bedragen verwerkte.


Internet agenda overzichtelijker 

Heb je opleidingen met veel onderdelen en wil je dit overzichtelijker maken voor alle docenten? Dan toon je vanaf nu zowel de opleidingscode als de onderdeelnaam in de internet agenda. Hierdoor is de planning voor de docenten een stuk overzichtelijker! Dit kan je aanpassen in de parameters van Coachview.

Klein maar fijn

  • Vanaf nu gebruik je meer dan 5 cijfers bij prijsafspraken. Hierdoor voer je ook grotere bedragen hier goed in.
  • Datumvelden bij opleidingsvragen worden nu op zo’n manier geëxporteerd dat Excel ze meteen goed kan vertalen. Dit maakt analyses maken weer net wat makkelijker.
  • Zoek nu op afdeling bij Evaluatie analyse. Zo maak je nog gedetailleerdere analyses!


Bepaal jij wat wij ontwikkelen?

Wij nemen jullie stemmen serieus! Zo hebben de Docent App en het nieuwe opleidingsportaal al voorrang gekregen door jullie stemmen! Wil jij dat een andere functie sneller in de applicatie zitten! 1…2…3 Stemmen maar!


Stem op de roadmapDirect aan de slag?

Wil je meer uitleg over de nieuwe functies uit versie 28, 29 en 30? Meld je dan gratis aan voor ons Webinar op maandag 29 juni om 13.00 uur.


Nog beter worden met Coachview?

Maak gebruik van onze nieuwe gratis e-learnings, om nog beter te worden met Coachview. Raas er doorheen of doe het lekker rustig aan. Het tempo bepaal je helemaal zelf!

Ga naar de e-learnings


Login to post a comment