De chat is even niet beschikbaar

Coachview Knowledge Base

What can we help you with today?

Nieuw in versie 29
Deze keer een hele korte release note, maar met een enorm grote nieuwe functie! Er is namelijk enorm hard gewerkt door onze ontwikkelaars de afgelopen maand. Dit betekent wel dat wij kunnen vertellen dat de langverwachte Docent App beschikbaar is! Super gaaf natuurlijk, maar je zou bijna vergeten dat er ook andere super nuttige functies ontwikkelt zijn!
Docent App 

Eindelijk is het dan zo ver! De docent app is in live bèta! Vanaf nu kunnen docenten hun planning inzien en presentie registreren via een eigen app. Meer weten over de Docent App? Bekijk dan deze video.


Ontdek de Docent App


Projectcode doorsturen naar ExactOnline

Wil je direct inzicht in de winst van je opleidingen? Vanaf deze versie stuur een projectcode naar ExactOnline. Hierdoor boek je vanuit Coachview direct omzet op een project in ExactOnline. Hierdoor is het mogelijk om snel je winst per project inzichtelijk te maken.


Betaalregistratie Yuki

Koppel je Coachview met Yuki? Dan zie je vanaf nu ook de betaalstatus van de facturen. Super makkelijk natuurlijk! Zo hoe je niet te switchen naar Yuki om dit te monitoren.


Zoek op bedrijf bij evaluaties

Wil je snel alle personen van een bedrijf een evaluatie toesturen? Dat kan! Vanaf nu zoek je namelijk op de bedrijfsnaam bij het selecteren van personen bij een evaluatie.Evaluatie labels aanpassen

Werk je met intakes? Dan wil je niet dat de navigatieknoppen “Start evaluatie” en “Evaluatie versturen” als tekst bevatten. Vanaf nu bepaal je zelf wat hier staat! Deze instelling vind je bij het instellen van een Evaluatie template.Docenten uitsluiten voor evaluaties

In de vorige sprint kon je specifieke docent- en locatierollen toewijzen aan een evaluatie. Vanaf nu sluit je deze rollen ook uit! Dit is makkelijk als de evaluatie over alle docenten moet gaan behalve bijvoorbeeld de gastdocent. Deze instelling vind je bij het instellen van een Evaluatievraag template.Bepaal jij wat wij ontwikkelen?

Vanaf nu is het mogelijk om als gebruiker te bepalen welke functies wij de komende tijd ontwikkelen. Stem nu op onze roadmap!. Heeft een functie veel stemmen gekregen? Dan zorgen wij ervoor dat deze belangrijker wordt. Hierdoor zal deze functie sneller in de applicatie zitten! 1.2.3 Stemmen maar!


Stem op de roadmap
Direct aan de slag?

Wil je meer uitleg over de nieuwe functies uit versie 28, 29 en 30? Meld je dan gratis aan voor ons Webinar op maandag 6 april om 13.00 uur.Nog beter worden met Coachview?

Maak gebruik van onze nieuwe gratis e-learnings, om nog beter te worden met Coachview. Raas er doorheen of doe het lekker rustig aan. Het tempo bepaal je helemaal zelf! 

Ga naar de e-learnings

Login to post a comment