De chat is even niet beschikbaar

Coachview Knowledge Base

What can we help you with today?

Nieuw in versie 23


De vakantie is nog maar net afgelopen of onze ontwikkelaars hebben weer een nieuwe versie voor je klaarstaan. Deze keer met heel veel kleine verbeteringen die super nuttig, , die de afgelopen periode door jullie zijn voorgesteld. Super nuttig natuurlijk, maar daardoor zijn er wel wat minder grote nieuwe functies te melden.De vakantie is nog maar net afgelopen of onze ontwikkelaars hebben weer een nieuwe versie voor jullie klaarstaan. Deze keer met heel veel kleine verbeteringen die super nuttig zijn en wat minder grote nieuwe functies. Dit komt doordat we een hele hoop tickets hebben verwerkt in deze versie!


Btw bij prijsafspraken

Kunnen klanten aangeven dat ze een factuur btw vrij willen ontvangen? Dan moest je voorheen heel de verkoopregel vervangen of werken met origineel en varianten. Dit maakte het hele proces erg complex. Vanaf nu is het een stuk makkelijker geworden. Nu voer de het juiste btw-percentage direct in bij het maken van prijsafspraken. Ook btw verleggen voor buitenlandse debiteuren is hierdoor veel makkelijker geworden.


Meer weten over prijsafspraken? Lees dit kennisbankartikel dan even!


Deze functie vind je onder het tabblad Financieel --> Prijsafspraak

Meerdere onderdelen koppelen

Duurt je opleiding langer dan gepland en moet je extra dagdelen inplannen? Vanaf nu koppel je direct meerdere onderdelen aan een opleiding of bij de opleidingsvraag. Hierdoor zal plannen of extra onderdelen klaarzetten veel sneller en makkelijker gaan!

Antwoorden van één respondent versturen

Wil je de beoordeling van een opleiding per medewerker automatisch naar de leidinggevende sturen? Dit kan nu doordat de datagroep Evaluatieitem is uitgebreid met Antwoorden. Erg makkelijk! Gebruik je de evaluatie als intake? Dan verstuur je de antwoorden automatisch naar de deelnemer.


Nieuwe document editor en Gmail

Zoals je misschien al hebt gezien is de nieuwe document editor live! Na deze release zijn er nog een aantal punten opgelost zodat documenten in Gmail nog beter worden getoond!

    - Lijsten worden nu beter uitgelijnd

    - De witruimte tussen de regels is kleiner gemaakt

    - Tabellijnen worden nu getoond


Ook wij zijn niet perfect! Spot je daarom nog foutjes of dingen die niet helemaal soepel werken in de document editor? Maakt dan automatisch een ticket aan door te mailen naar helpdesk@coachview.net


Documenten en acties


Opleiding automatisch definitief

Vanaf nu stel je in dat een opleiding meteen op definitief wordt gezet zodra het minimale aantal cursisten is bereikt. Dit kon al wel, maar dan was de actie altijd afhankelijk van de startdatum van je opleiding. Dan stel je in dat je een automatische melding krijgt als deze ondergrens is bereikt.


Heeft je opleiding 3 weken voor de start nog niet het minimumaantal deelnemers? Stuur dan automatisch een mail naar je marketingafdeling dat er meer aandacht aan de opleiding gegeven moet worden.


Zit een opleiding 3 maanden voor de startdatum vol? Dan is het slim om misschien nog een opleiding te plannen!


Je stelt dit in als actie template met de datagroep ‘Opleiding’ via Min. cursisten bereikt of Max. cursisten bereikt als voorwaarde.

Filteropties in samenvoegcodes

In loopjes van document templates selecteer je nu snel het specifieke onderdeel dat je wil genereren uit een opsomming. Je kiest nu het element waar je wil beginnen en welke er worden overgeslagen.


Heb je een e-learning voorafgaand aan meerdere workshops en wil je alle locaties van de onderdelen in een lijst weergeven? Dan filter je met deze nieuwe filters de e-learning uit de lijst.


Voor alle filteropties en voorbeelden kan je dit kennisbankartikel raadplegen.


Kleine verbeteringen

    -   Acties op opleidingsvraag kunnen nu rekening houden met de start of het einde van een opleiding.

    -   Aantal uur present is toegevoegd aan de datagroep opleidingsvraag. Erg makkelijk als je de per onderdeel wilt tonen hoeveel uur een cursist aanwezig was!


Evaluaties


Het evaluatierapport

Opleidingslocatie 

Evalueer je naast docenten ook locaties waar een opleiding wordt gegeven? Dan is het erg makkelijk om te weten om welke locatie het gaat, zonder dat je in Coachview moet zoeken. Vanaf nu staan alle locaties van een opleiding in het evaluatierapport, mits de evaluatie gekoppeld is aan een opleiding.


Opleidingsnaam als titel 

De titel van het evaluatierapport kan nu een samenvoegcode bevatten. Zo geef je heel makkelijk het rapport de naam van de opleiding.


Einddatum van de opleiding is toegevoegd aan het rapport


Verbeterde layout evaluatierapport

Knoppen

Merk je dat evaluatie vragen vaak over worden geslagen? Dit kan zomaar komen doordat de knop overslaan en volgende dicht bij elkaar staan. Om ervoor te zorgen dat een vraag nooit meer per ongeluk wordt overslagen hebben we deze twee knoppen verder uit elkaar gehaald. Ook is de overslaan knop duidelijker geworden en is er een uitlegtekst toegevoegd als de respondent op de knop gaat staan.


Toelichtingsveld

Het toelichtingsveld is nu verbeterd, zodat het voor respondenten nog duidelijker is dat ze een toelichting moeten geven.


Contactgegevens 2e contactpersoon

Voortaan voeg je de contactgegevens van de 2e contactpersoon toe aan een document met de datagroep “Factuur”. Dit kan met de samenvoegcode AanvraagEigenContactpersoon2


Klein maar fijn!

    - Vanaf nu selecteer je meerdere soortonderdelen bij een inschrijving

    - Costtype in EDU-DEX kan nu per verkoopregel worden aangepast

    - Kolom “Geboortedatum” is toegevoegd bij opleidingsvraagonderdeel.

    - Bij het docentenscherm zoek je nu op vrije velden

    - Het naamveld bij opleidingsvraag laat meer karakters toeDirect aan de slag?

Wil je meer uitleg over de nieuwe functies uit versie 22, 23 en 24? Meld je dan gratis aan voor onze Webinar op maandag 21 oktober om 13.00 uur. 


Nog beter worden met Coachview?

Maak gebruik van onze nieuwe gratis e-learnings, om nog beter te worden met Coachview. Raas er doorheen of doe het lekker rustig aan. Het tempo bepaal je helemaal zelf! De e-learnings vind je hier.Login to post a comment