De chat is even niet beschikbaar

Coachview Knowledge Base

What can we help you with today?

Nieuw in versie 17


In deze versie van Coachview is er weer hard gewerkt om bestaande functies te verbeteren mede door 17 van jullie tickets op te lossen. Daarnaast is er een update over de komende document editor en Coachview API!


Opleidingen

Presentieveld bij Registreren presentie

Vond je het ook vervelend dat docenten beperkte ruimte hadden voor presentieopmerkingen bij het scherm “Registreren presentie”? Je kunt nu meer karakters plaatsen in dit veld, waardoor docenten de vrijheid hebben een uitgebreide omschrijving te plaatsen. Je maakt het veld nu ook groter door de hoek rechtsonder van het opmerkingenveld uit te rekken. Hierdoor verdwijnt je tekst niet meer!


Wachtlijst zoeken

Bij ‘wachtlijst inschrijven’ kun je vanaf nu in de lijst met opleidingsvragen zoeken op aanvraagnummer. Hierdoor zie je meteen welke opleidingsvragen uit dezelfde aanvraag komen.


Documenten

Nieuw samenvoegveld voor presentie- en slagingsregistratie

Er zijn weer een aantal nieuwe samenvoegvelden beschikbaar bij het maken van documenten. “Nog meer samenvoegvelden?”, ja maar deze zijn ook zeker nuttig! Zo kun je in een document direct aangeven of iemand present was en geslaagd is voor een opleiding.

Je kunt deze samenvoegvelden vinden onder OpleidingsOnderdeelUitvoering als [GeslaagdRegistratie] en [PresentieRegistratie].


Nieuwe document editor

De nieuwe document editor is klaar voor de pilot in april. Tijdens deze pilot gaan we met onze gebruikers die zich hiervoor hebben aangemeld, deze nieuwe editor testen. Alle verbeteringen of bugs die daarbij naar boven komen, worden weer meegenomen in de volgende versies. 

Wil je in de toekomst ook meedoen aan een pilot van nieuwe functies? Meld je dan aan!
Verkoop

Betaalwijze bij het aanmaken van facturen

In het aanmaakscherm van de facturen zie je voortaan ook de betaalwijze van debiteuren. Hierdoor zie je in een oogopslag of het gaat om een deelfacturatie en in hoeveel termijnen er betaald wordt.


Zoeken op btw-nummer

Ben je altijd lang aan het zoeken naar de juiste tenaamstelling voor op je factuur? Bij lijst van debiteuren zoek je nu ook op btw-nummers. Hierdoor vind je in een overzicht alle handelsnamen van een bedrijf die vallen onder hetzelfde btw-nummer.


Evaluatie analyse

Vanaf nu is het ook mogelijk om bij “Evaluatie analyse” te zoeken op categorie persoon. Dit maakt analyses op basis van deze categorieën mogelijk. Erg makkelijk als je categorieën van personen gebruikt om te segmenteren.


Opleidingsportaal

Het opleidingsportaal is weer een stuk verbeterd! Zo werkt deze nu nog beter op kleine schermen. Ook is de winkelkar stabieler en is complete automatische inschrijfproces geoptimaliseerd. Het incidenteel vastlopen van de inschrijfpagina is dus verleden tijd!


In de komende versies: Coachview API

Met de Coachview API wordt het mogelijk data uit onze database nog makkelijker te ontsluiten. Hierdoor haal je direct informatie uit Coachview en publiceer je dit op je website. “Hoe is dit anders dan de huidige Webservices?”, vraag je jezelf misschien af? Je krijgt door onze API veel meer grip op je data in Coachview. Niet alleen wordt het ophalen van gegevens veiliger. We maken dit proces ook flexibeler en makkelijker. Je bepaalt helemaal zelf welke data je wel of niet gaat ophalen. Ook zal de API veel sneller gegevens ophalen. Dit ga je goed merken als je data uit Coachview op je website of app toont en dan vooral bij een langzame internetverbinding!


Direct aan de slag?

Wil je meer uitleg over de nieuwe functies uit versie 16, 17 en 18? Meld je dan gratis aan voor onze Webinar op maandag 6 mei om 13.00 uur.


Login to post a comment