De chat is even niet beschikbaar

Coachview Knowledge Base

What can we help you with today?

Nieuw in versie 16


Deze keer een wat kleinere release omdat er hard is gewerkt aan een aantal grote projecten, zoals de nieuwe document editor en een eigen Coachview API! Helaas zijn deze projecten nog niet ver genoeg ontwikkeld om ze aan je te tonen. Maar dit betekent niet dat we niets te melden hebben, want natuurlijk hebben we ook gewerkt aan een aantal kleinere mooie functies. Ook zijn er weer 17 tickets met verbeteringen en wensen van onze gebruikers opgepakt.


Sneller werken in je opleidingen

Heb jij opleidingen met veel onderdelen of materiaal? Dan word je heel blij van de volgende aanpassing: door een aantal technische wijzigingen hebben we het in- en uitschrijven van deelnemers en het toevoegen van onderdelen met 30% versneld! Dit ga je vooral merken bij grote opleidingen.


UBL-facturatie

In april 2019 voeren de Nederlandse en Belgische overheden UBL 2.0 in als standaard voor digitale facturatie. Hierdoor wordt factureren nog makkelijker! Lees hier wat UBL 2.0 precies inhoud.De verwachting is dat de meeste boekhoudprogramma’s UBL 2.0 nu al of op korte termijn ondersteunen. De systemen waar wij mee koppelen en die UBL al ondersteunen zijn Exact Online, Yuki, Twinfield,AccountView,AFAS enIngenico.


Ondanks dat UBL 2.0 bestaat uit een set standaard instellingen, kunnen jouw klanten een extra instelling toevoegen aan dit standaard. Als deze klanten een instelling in jouw UBL-factuur missen, moet je dit aan onze helpdesk melden. Deze instelling kunnen wij dan op een later tijdstip nog toevoegen!


Vanaf nu verstuur je automatisch met Coachview bij iedere pdf-factuur ook een UBL-factuur in de bijlage mee. Als je geen gebruik wilt maken van deze functie kun je hem natuurlijk uitzetten. Ook download je oude UBL-facturen altijd makkelijk bij je factuuroverzicht.

Wil je meer informatie over de instellingen en het gebruik van UBL in Coachview? Lees dan dit kennisbankartikel van Remy.


Koppeling 

Onze CertWell koppeling is uitgebreid zodat je vanaf nu ook de geboorteplaats van je cursisten kunt meenemen in de koppeling!


Opgeloste bugs koppelingen

De koppeling met exact werkt nu nog stabieler bij veel requests.


Opleidingsportaal 

Tekst opmaken in opleidingssoort

Vanaf nu kun je HTML toevoegen aan de tekstvelden van je opleidingssoort, waarna het goed wordt weergegeven op je opleidingsportaal. Hierdoor kun je gemakkelijk lijstjes of verschillende koppen toevoegen via je opleidingssoort. De opties zijn hierdoor eindeloos!


Introductiepagina 

Wil je meer vrijheid over welke inhoud je als eerste aan je klanten toont bij het cursusaanbod? Vanaf nu bepaal je of de aanbod-pagina automatisch een opleiding toont of een introducerende pagina. Je bent helemaal vrij in het kiezen van de inhoud en vormgeving van deze introductiepagina. Wil je deze pagina direct laten bouwen? Neem dan contact op met jouw Klantsuccesmanager (Romy, Mark of Remy) of laat het onze helpdesk weten!


Opgeloste bugs opleidingsportaal

De vreemde tekens op de bevestigingspagina van de winkelkar zijn nu weg.

Bladeren tussen de gebruikers van een portaal geeft geen foutmelding meer.


Algemeen

De vertalingen van Coachview zijn weer uitgebreid en geoptimaliseerd. Kom je nog vreemde vertalingen of foutjes tegen? Meld het ons dan hier!


Opgeloste bugs

Handmatige acties in je persoonlijke dashboard geven geen foutmelding meer.

De adressering van personen wordt nu ook goed getoond als je alleen leesrechten hebt.


Direct aan de slag?

Wil je meer uitleg over de nieuwe functies uit versie 16, 17 en 18? Meld je dan gratis aan voor onze Webinar op maandag 6 mei om 13.00 uur.


1 person likes this
Login to post a comment