De chat is even niet beschikbaar

Coachview Knowledge Base

What can we help you with today?

Nieuw in versie 14


 

De eerste nieuwe versie van 2019 staat weer voor je klaar.  Ondanks de vakantieperiode hebben we weer een aantal mooie veranderingen kunnen  doorvoeren die het werken met Coachview nog makkelijker maken!


Opleidingen

Inschrijven op  onderdelen

Heb je meerdere opleidingen met dezelfde inhoud waar  cursisten zelf kunnen bepalen welke onderdelen zij volgen en waar ze niet  gebonden zijn aan een individuele opleiding? Beheer dit vanaf nu nog  makkelijker door cursisten voor individuele opleidingsonderdelen in te  schrijven in plaats van een hele opleiding. Je kunt cursisten een maximaal  aantal opleidingsonderdelen toekennen, die naar eigen wens ingevuld kunnen  worden.  


Houd de kennisbank in de gaten voor een artikel van Remy.


Nieuwe financiële  velden bij aanvraaglijst

Vanaf nu kun je gemakkelijk de financiële status van  aanvragen bekijken door onze nieuwe financiële kolommen. In de onderstaande  afbeelding zie je deze kolommen in actie. Hierdoor weet je precies wat er allemaal  wel of niet gefactureerd is bij een aanvraag. Zeker bij aanvragen die in delen  worden betaald is dit erg belangrijk om te weten! 

 

Daarnaast kun je nu aanvragen filteren op financiële status,  verkoopstatus en operationele status. Hierdoor zie je direct of aanvragen  betaald zijn of nog gefactureerd moeten worden. 

 


Import Bedrijven  & Personen

In deze versie is de importtool nog beter! Zo matcht deze nu  automatisch geslacht aan de door jou gekozen notering in het geïmporteerde  bestand. In andere woorden maakt het nu niet meer uit of je Man, Male, male, m,  M, noem maar op genoteerd hebt. Onze importtool herkent al deze vormen voor  zowel mannen als vrouwen.

Ook matcht de importtool automatisch postadressen met de  geïmporteerde landafkortingen.

Verder is het mogelijk om meerdere nieuwe categorieën en  vrije velden te importeren.


Bekijk de instructievideo van Remy over onze Import Bedrijven & Personen.

 

Opgeloste bugs:
 Importlijsten met twee keer hetzelfde externID kunnen nu worden geïmporteerd.  De importtool importeert dan de laatste van deze dubbele ID’s.

 

Opleidingsportaal

Winkelkar voor  ingelogde gebruikers.

Als je ingelogd bent als deelnemer in het opleidingsportaal,  om jezelf in te schrijven voor een opleiding, laden vanaf nu direct alle  bekende contactgegevens in het inschrijfformulier. Hierdoor wordt het  inschrijven nog makkelijker en sneller.

Ook kun je nu instellen dat opleidingen uit het verleden wel  of niet worden getoond. Door deze niet te tonen behoud je gemakkelijk het  overzicht.

 

Opleidingsvraag  status

Voorheen werd de status van een opleidingsvraag (te volgen,  lopend en afgerond)  bepaald door het een  enkel onderdeel van de aanvraag, waardoor deze status niet altijd een juist  beeld gaf van de daadwerkelijke voortgang in het opleidingsportaal. Zo kon je  bijvoorbeeld vijf onderdelen van een aanvraag met de status afgerond hebben en  slechts één lopend, waardoor de gehele aanvraag als lopend werd weergegeven.


Vanaf nu wordt er in de opleidingsvraag de status van  opleidingen meegenomen. Dit betekent dat losse onderdelen van een opleidingsvraag  verschillende statussen kunnen krijgen, omdat deze binnen andere opleidingen  vallen. Hierdoor word een aanvraag opgesplitst onder de drie statussen en zie  je direct welke onderdelen van een aanvraag zijn afgerond en welke nog niet.


Opgeloste bugs:

Opleidingsinformatie wordt nu wel getoond op de  controlepagina van de winkelkar

 

Algemeen / Kleine  wijzigingen

Opleidingsvraagonderdelen wordt nu goed opgehaald door  websevices, waardoor je specifiekere informatie op je website kunt weergeven.


Opgeloste bug:

Taakresultatenlijst is door een update veel sneller dan  voorheen en geeft geen technische foutmelding meer.

 

Wil je meer uitleg over de nieuwe functies uit versie 14?  Meld je dan aan voor de Webinar op dinsdag  11 februari om 13.00 uur.

Login to post a comment