De chat is even niet beschikbaar

Coachview Knowledge Base

What can we help you with today?

Nieuw in versie 7.0
We hebben een grote stap gemaakt in versienummer. In deze versie gaan we van 5.4 naar 7.0. Dat is puur een logistieke stap. De belangrijkste wijziging is onze EDU-DEX koppeling. 

 

Gratis EDU-DEX koppeling

 

Coachview koppelt al met Springest, maar nu kun je je opleidingen ook aanbieden in de database van EDU-DEX. De koppeling tussen Coachview en EDU-DEX is net als Springest helemaal gratis. De koppeling is in te stellen via het Service Center en staat onder Marketing en Communicatie. Let wel op dat je voor EDU-DEX abonnementskosten betaalt. 

 

Eenzijdige koppeling

Op dit moment ondersteund de koppeling alleen nog het versturen van jouw opleidingen naar de EDU-DEX database. Zou je graag andersom opleidingen boeken vanuit EDU-DEX, laat ons dat dan zeker weten. We zijn namelijk benieuwd hoe groot die behoefte is.

 

Algemeen 

Bugs met afbeeldingen in de PDF export zijn opgelost.

Aanpassingen die snelheid en beveiliging verbeteren. 

 

 

Wat doen we op de achtergrond? 

Was dat alles? Niet helemaal, we hebben namelijk een paar grote projecten opgepakt die we niet in één keer releasen. 

 

Nieuwe Coachview architectuur

We zijn druk bezig om het grondwerk voor een verbeterde en gebruiksvriendelijker Coachview op te zetten. Een impactvolle wijziging waar we niet over één of twee releases gaan. Zodra een eerste functionaliteit omgezet is naar de nieuwe architectuur weet je het als eerste. - maar we gaan voor goed, niet voor snel -

 

Vertaalsysteem

Daarnaast hebben we gewerkt aan een verbeterd vertaalsysteem. Ook daar merk je nu niks van, maar het zorgt er wel voor dat we sneller vertalingen doorvoeren. 

Login to post a comment