De chat is even niet beschikbaar

Coachview Knowledge Base

What can we help you with today?

Nieuwe versie: Augustus versie 2017 Coachview


Terwijl de meeste gebruikers deze maand heen en weer wiegen in een hangmat, hebben wij aan ons bureau frisse watertjes achterovergeslagen. Ontmoet de nieuwe augustus versie 2017. Met standaard actie- én document templates, nieuwe mogelijkheden voor contactpersonen in het opleidingsportaal en een planningsmodule die nu officieel oud wordt. Geniet ervan!


De top 3 uit deze versie:

Nieuwe personen aanmaken door contactpersonen

Contactpersoon kan nu nieuwe personen toevoegen in bedrijf. Deze mensen kan de contactpersoon vervolgens inschrijven. Dat hoeft de backoffice dus niet meer te regelen. Wijzigen doorvoeren aan contactpersonen kan ook.

 

Planningsmodule nu echt naar oud!

Bijna gingen we over, maar we stellen het nog één keer uit. Op het laatste moment stroomde slimme inzichten binnen en dat was precies de bedoeling. De oude versie blijft daarom nog één versie onder (oud). De laatste, dus afscheid nemen bestaat dit keer wel.

 

Standaard templates acties en documenten

De grote haat-liefde verhouding zit natuurlijk in de actie templates en document templates. We zijn ermee aan de slag gegaan en introduceren: standaard templates voor zowel acties als documenten. Bij de document templates hoef je alleen kleuren, lettertype en logo aan te passen. De klassieke loopjes die zitten goed. Voor de acties geldt hetzelfde. Geen datagroep meer kiezen, maar klik en klaar en eventueel nog wat verfijnen. Wil je gewoon zelf aan de slag: klik op geavanceerd en je kunt weer de template tovenaar spelen.


Alle 19 bekijken.

Login to post a comment