De chat is even niet beschikbaar

Coachview Wissensdatenbank

Womit können wir Ihnen heute helfen?

Nieuw in versie 63


Versie 63 staat inmiddels voor je klaar in de trainingsomgeving en vanaf woensdag 12 oktober zijn de nieuwe functionaliteiten beschikbaar in de live-omgeving. Wederom veel aandacht voor het verbeteren van de performance en is er weer met zorg gewerkt aan de dataontsluiting middels API’s. Natuurlijk staan er ook weer mooie nieuwe functies voor je klaar.Performance verbeteren:

Er is flink gewerkt onder de motorkap van Coachview en daarmee is de performance van Coachview weer verbeterd. Onder andere rondom de opleiding en zijn onderdelen, het verwerken van deelnemers en doelgroepen en het ophalen van documenten. Dit blijft natuurlijk onder onze aandacht.


e-Facturatie: voorkom dat er automatisch nog een factuur via de mail wordt verstuurd:

Top, het factureren in Coachview heb je volledig geautomatiseerd. Echter, je wilt niet dat voor een debiteur, waarbij de verzendwijze is ingesteld als e-Facturatie, alsnog een factuur via mail wordt verstuurd. In de actie-template, die de factuur via mail verstuurt, kun je daarvoor nu als voorwaarde de factuur verzendwijze  debiteur in stellen. Lees meer op onze kennisbank.


Nog niet geautomatiseerd? Meer weten? Automatisch factureren.


Mailing: filteren op presentie- en slagingspercentage:

Met de module ‘Mailing’ kun je op een makkelijke manier naar meerdere bedrijven of personen een mail sturen. Denk daarbij aan personen die voor een bepaalde opleiding op de wachtlijst staan of een nieuwsbrief naar personen die bepaalde opleidingen hebben gevolgd. Wat je wellicht niet weet is dat je ook een lijst met personen kunt samenstellen waarvoor bijvoorbeeld een pasje uitgeprint moet worden. Je kunt nu namelijk filteren op presentie- en/of slagingspercentage, waarbij je gebruik kunt maken van een minimum en maximum percentage. Pasjes printen: lees hier meer.


Datagroep opleiding en opleidingsdocent: uitbreiding samenvoegvelden met de vrijevelden van een opleidingssoortonderdeel:

Leg je via vrijevelden belangrijke standaardinformatie vast bij een of meerdere soortonderdelen voor bijvoorbeeld docenten of interne organisatie? Dan kun je deze nu als samenvoegvelden selecteren in een documenttemplate met als datagroep ‘Opleiding’ en ‘Opleidingsdocent’.


Voorwaarden actie-template op opleidingsonderdeel uitgebreid met categorie opleidingsonderdeel:

Als extra controle, zodat er alleen bij specifieke opleidingsonderdelen een actie wordt gestempeld, kun je nu een opleidingsonderdeel categorie als voorwaarde in de actie-template toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van een examen of het versturen van een extra informatieve mail naar verschillende contactpersonen.


Voorkom dat er geen eigenaar wordt toegekend aan een actie:

In sommige situaties kan het gebeuren dat er geen eigenaar aan een gestempelde actie wordt toegekend. Lastig als er in Coachview wordt gefilterd op persoonlijke acties. Stel via de opties een standaard eigenaar in. Indien Coachview geen eigenaar kan toekennen wordt daar op teruggevallen. Eigenaar actie toekennen, lees meer.


Klein maar o zo fijn:

  • ICS bijlage: stuur je naar een deelnemer of docent een bevestigingsmail dan kun je daar automatische een ICS bijlage aan toevoegen. Wordt op deze bijlage geklikt? Dan worden de geplande onderdelen van de opleiding als items geplaatst in de agenda. Daarbij wordt o.a. de naam van het locatiebedrijf en de locatie (leslokaal) getoond. Het kan natuurlijk voorkomen dat het leslokaal voor dat de opleiding start wordt gewijzigd, dus is het niet gewenst om dit in de agenda weer te geven. Of je het leslokaal wel of niet wilt tonen, is nu instelbaar via de opties. Meer weten? Lees meer op de kennisbank.
  • Management informatie: in de operationele en financiële rapporten op opleidingssoort kun je nu de kolom ‘code opleidingssoort’ apart instellen. Meer weten? Lees meer op de kennisbank.
  • Webaanvraag: annuleer je de webaanvraag via de knop ‘Annuleer deze aanvraag’, dan verschijnt er nu een bevestigingspop-up zodat je nog de kans hebt om de annuleringsactie af te breken. Handig in het geval dat je per ongeluk de verkeerde webaanvraag hebt geopend of de verkeerde knop hebt geselecteerd. Meer weten? Lees meer op de kennisbank.


Dataontsluiting:

  1. Het is nu mogelijk om de vrijevelden op te halen en te wijzigen voor grootboekrekeningen, kostenplaatsen en inkooporders.
  2. Het is nu mogelijk om verkoopregels op te halen, aan te maken en te wijzigen.


Dataontsluiting: lees meer op onze kennisbank2 Personen mögen dies
Anmelden um einen Kommentar zu veröffentlichen