De chat is even niet beschikbaar

Coachview Wissensdatenbank

Womit können wir Ihnen heute helfen?

Nieuw in versie 60


Met de zomer voor de deur, hebben we nog een knaller van een nieuwtje: e-Facturatie via Peppol vanaf Coachview versie 60 mogelijk! Versie 60 staat donderdag 7 juli voor je klaar in de trainingsomgeving, vanaf woensdag 20 juli zijn onderstaande nieuwe functionaliteiten beschikbaar in de live-omgeving.Geautomatiseerde e-Facturatie via Peppol dankzij Coachview koppeling met eVerbinding

Er wordt een heleboel gekoppeld bij Coachview! Deze versie hebben we een koppeling tot stand gebracht om ervoor te zorgen dat ook jouw e-Facturatie aan het Peppol netwerk kan worden aangeboden. We hebben gekozen om in de eerste fase dat we deze functionaliteit aanbieden samen te werken met eVerbinding. Bij eVerbinding kun je al zonder abonnementskosten, handmatig online e-facturen verzenden. 


Nóg uitgebreidere informatie beschikbaar bij managementinformatie: 

Voor ieder bedrijf zijn periodieke, gestructureerde analyses onmisbaar, voor opleiders is dit niet anders. Via Coachview managementinformatie is het mogelijk om geautomatiseerd gegevens te verzamelen. Bij managementinformatie over opleidingen zijn nu extra gegevens beschikbaar in instelbare kolommen: Opleidingsnaam, Opleidingscode, Opleidingsstatus, Opleidingscategorieën, Opleidingsdocenten en Opleidingslocaties voeg je nu eenvoudig zelf toe.


Meer mogelijkheden in datagroep FACTUUR in Document Editor

Wil je op jouw factuur gegevens gebruiken via datagroep opleidingsdeelnemer? Dan heb je daar vanaf nu de volgende samenvoegvelden voor beschikbaar in Document Editor. OpleidingsDeelnemer -> Aanvraag -> Debiteur:AdresseringSamengesteld

OpleidingsDeelnemer -> Aanvraag -> Debiteur:AdresseringSamengesteldZonderContactpersoon

OpleidingsDeelnemer -> Aanvraag -> Debiteur:Adres

OpleidingsDeelnemer -> Aanvraag -> Debiteur:Email


Klein maar fijn:

  • Op zoek naar een debiteur? Vind hem vanaf nu ook op naam.
  • DocentApp: Link naar de Virtual Classroom wordt middels icoon weergegeven en dus niet meer de gehele URLPerformance update: 

We hebben de zoekfunctie voor Bedrijven, Personen, Opleidingen, Opleidingssoorten en Opleidingsonderdelen aangepast. Het zoeken gaat nu veel sneller, bovendien vraagt het vele malen minder resources en is er dus minder load op de server. Zo is Coachview straks weer een stukje sneller.


Anmelden um einen Kommentar zu veröffentlichen