De personen die een opleidingsvraag op de wachtlijst hebben staan kun je eenvoudig aanschrijven via een mailing.

Menu - Module(s) - Mailing - Nieuw - selecteer datagroep 'opleidingsvraag' en kies een gewenste template. Klik op 'opslaan'.

Op het tabblad 'Ontvangers' van de mailing kun je de gewenste personen/opleidingsvragen gaan selecteren en toevoegen aan de mailing. Stel de status van de opleidingsvraag onder opleidingsvraagcriteria in op 'wachtlijst'. Er kan bijvoorbeeld ook gefilterd worden op bedrijf/opleidingssoort/periode/enz.