E-learnings.
Beginner Ervaren Expert

Coachview optimaal inzetten!
Net als elk uitgebreid programma heeft ook Coachview een leercurve. Via trainingen, e-learnings & workshops helpen we je snel op weg.

Onze e-learnings zijn bedoeld voor beginnende gebruikers en gebruikers die hun kennis willen opfrissen.
Je maakt kennis met de basis van Coachview zoals de interface en belangrijkste begrippen. Daarna ga je zelf aan de slag met Coachview zodat je het snel in gebruik kan nemen.

Schrijf je in!
Dus! Schrijf je snel in via ons opleidingsportaal en klik hier!