iMac.
BeginnerErvaren Expert

1. Heb je een e-mail vanuit Coachview ontvangen met een link naar jouw internetagenda? Open de e-mail op je iPhone of iPad en kopieer de link voor iPhone/iPad uit de e-mail door op de rechtermuisknop te klikken.
  2. Wil je dit vanuit Coachview doen? Ga dan naar menu 'Beheer' en klik op menu-item 'Internetagenda'. Open de gewenste agenda en kopieer de link van de ical url .
  3. Open hierna de agenda applicatie en kies uit het menu 'Archief' voor 'Nieuw aggenda-abonnement...'
  4. In het venster wat opent, plak je de zojuist gekopieerde URL in het tekstveld en klik je op de knop 'Abonneer'.
  5. Hierna verschijnt een scherm waarin je de agenda een naam kunt geven, ook is het hierin mogelijk om aan te geven hoe vaak de agenda bijgewerkt moet worden. Klik hier op 'OK".
  6. De gegevens zullen afhankelijk van de aangegeven frequentie bijgewerkt worden. Dit is altijd nog aan te passen door met de rechter muisknop op de agenda te klikken en te kiezen voor 'Toon info'.