iPad of iPhone.
BeginnerErvaren Expert

1. Heb je een e-mail vanuit Coachview ontvangen met een link naar jouw internetagenda? Open de e-mail op je iPhone of iPad en kopieer de link voor iPhone/iPad uit de e-mail door deze enkele seconden aangetikt te houden.
  2. Wil je dit vanuit Coachview doen? Ga dan naar menu 'Beheer' en klik op menu-item 'Internetagenda'. Open de gewenste agenda en kopieer de link van de ical url .
  3. Ga naar de instellingen van je iPhone of iPad.
  4. Ga naar de functie Mail, Contacten en agenda en klik op 'Nieuwe account'.
  5. Kies in het volgende menu voor 'Anders'.
  6. In het menu 'Anders' kies je voor 'Voeg agenda-abonnement toe'.
  7. Plak de link in het onderstaande scherm, en klik vervolgens op rechtsboven op 'Volgende'.
  8. Klik rechtsboven op 'Bewaar'.
  9. Open hierna de iCal app. De geplande opleidingen vind je terug in jouw agenda.