Ervaren Expert

Waarom?
Coachview koppelt al met Springest, maar nu kun je je opleidingen ook aanbieden in de database van EDU-DEX. Jouw aangeboden opleidingen worden elke 24 uur geëxporteerd naar jouw afnemers, met hun eigen selectie van het aanbod. Jouw afnemers kunnen deze informatie publiceren in hun eigen LMS, portaal of applicatie. Op dit moment ondersteund de koppeling alleen nog het versturen van jouw opleidingen naar de EDU-DEX database.

Voorwaarden!
  1. Enkel opleidingssoorten met de status ‘definitief’ en het vinkje 'publicatie website' worden doorgestuurd.
  2. Enkel opleidingen met de status ‘te starten’ of ‘definitief’ en een ingevulde begin- en einddatum worden doorgestuurd.
  3. Je hebt een account in EDU-DEX nodig.
  4. Optioneel: 1 soortcategorie kan ingesteld worden en gekoppeld worden aan verschillende opleidingssoorten zodat je naar edu-dex een ander aanbod kunt sturen dan je op jouw eigen website hebt staan.

Hoe?
Je brengt de koppeling tot stand via de service center in Coachview. Deze open je via menu 'Service center' en 'Koppelingen'.
Als de koppeling is aangezet moet je nog een URL naar EDU-DEX sturen zodat zij deze in het systeem kunnen zetten.

Het inlezen in EDU-DEX staat op zichzelf. Om opgenomen te worden in de portals van derden moeten deze partijen eerst op de hoogte worden gesteld dat info nu bij EDU-DEX beschikbaar is, en dat ze die moeten toevoegen aan de selectie voor hun dagelijkse import.

Let op!
Maak je nog geen gebruik van de functionaliteit om per verkoopregel prijsafspraken vast te leggen? En heb je nu prijsafspraken vastgelegd door dat je verschillende verkoopregels hebt toegevoegd aan de opleidingssoort? Dan wordt de prijs van de opleiding in Edu-Dex niet goed getoond. De prijs wordt nu bepaald door de optelling van alle verkoopregels, en is dus veel te hoog. Wil je meer weten over het vastleggen van prijsafspraken klik dan hier.

Stappenplan

Het is aan te raden de koppeling eerst te testen in de trainingsomgeving van Coachview (klik hier om naar de trainingsomgeving te gaan).
Richt en activeer de koppeling via het Service center.
Geavanceerde instellingen, welke informatie wordt automatisch naar EDU-DEX verstuurd en welke informatie wil jij daarvoor in de plaats naar EDU-DEX versturen?