Introductie:

In Coachview.net is het mogelijk om een email te versturen vanuit een algemeen emailadres. Bijvoorbeeld info@coachview.net of support@coachview.net.

Dit gaat als volgt via menu 'Beheer' en 'Instellen emailgroepen'.

1. Klik op 'Nieuw' om een nieuwe emailgroep aan te maken.
  2. Vul de naam in: dit wordt de naam van de afzender dus bijvoorbeeld 'Coachview support'.
  3. Vul het e-mailadres in van waar uit de e-mail verstuurd gaat worden.
  4. Klik op 'Opslaan' om de gegevens te bewaren.
  5. Er wordt een e-mail ter controle naar het e-mailadres gestuurd.

Gecontroleerd: dit wordt automatisch gevuld door Coachview.net. Als je een e-mailgroep maakt of wijzigt wordt automatisch door Coachview.net een e-mail naar het adres gestuurd. De ontvanger kan via een link in de e-mail bevestigen dat het adres gebruikt mag worden. Blijft gecontroleerd op nee staan dan kun je via de knop ‘Verzend bevestigingsmail’ in het detailscherm opnieuw een e-mail versturen ter bevestiging. Na goedkeuring is het e-mailadres te gebruiken.

Naam: dit is de naam die getoond wordt als afzender in e-mails en e-maillijsten, zoals bijvoorbeeld in Outlook.

Tip: In  een documenttemplate, dat je gebruikt voor het versturen van een e-mail, kun je een e-mailgroep standaard als afzender instellen.