BeginnerErvaren Expert

Waarom?
Gedraagt de software die je online gebruikt zich niet helemaal zoals je verwacht? Soms ligt dat aande opgeslagen bestanden die nog op jouw computer staan. Meestal wordt dit afgevangen door de ontwikkelaars, maar het kan af en toe mis gaan. Zo zorg je dat alles weer goed komt:

CHROME: Verwijder de cache / buffer in Chrome:
Windows: CTRL + SHIFT + F5 of CTRL + F5
Mac: CMD + SHIFT + R
Of via het menu:
https://support.google.com/accounts/answer/32050

FIREFOX: Verwijder de cache / buffer in Firefox
Gebruik de toetscombinatie: CTRL + SHIFT + F5 of CTRL + F5
Of via het menu:
https://support.mozilla.org/nl/kb/buffer-van-firefox-wissen
SAFARI: Verwijder de cache / buffer uit Safari
CMD + SHIFT + E
Of via het menu:
https://www.browserchecker.nl/cache-bestanden-verwijderen/cache-legen-in-safari

INTERNET EXPLORER / EDGE: Verwijder de cache / buffer uit EDGE / IE
CTRL + F5
Of via het menu:
http://refreshyourcache.com/nl/internet-explorer-11/